Julefrokost: Nyt for Singlr der Minglr i Aarhus

Julefrokost: Nyt for Singlr der Minglr i Aarhus

Singler i Aarhus og omegn får nu flere muligheder for at møde hinanden, når et nyt koncept går i luften første gang med julefrokost, Århus Revyen og dans lørdag 12. december 2015.

 

Læs mere om både julefrokost og nytårsfest på nytaar.com.

 

Konceptet hedder Minglr og er arrangementer for singler med fokus med på gode oplevelser i godt selskab.

 

Bag konceptet står en kvinde med stor erfaring fra “branchen”. Gitte Ellegaard er nemlig kvinden bag de store nytårsfester i Turbinehallen i Aarhus, hvor over 500 singler hvert år fejrer nytåret.

 

“Jeg fortsætter naturligvis med også at holde single-nytårsfest hvert år, men jeg har gennem tiden tænkt rigtig meget over, at jeg gerne ville lave andre arrangementer for singler resten af året, og det begynder jeg med nu,” siger 39-årige Gitte Ellegaard, der også selv er single.

 

Læs mere om både julefrokost og nytårsfest på nytaar.com.

 

For modne singler

Som nævnt er det første arrangement en singlejulefrokost lørdag 12. december i samarbejde med Århus Revyen på Hermanns i Tivoli Friheden. Den vejledende alder har Gitte Ellegaard sat til at være 45+, men er du lidt yngre, er det helt i orden.

 

“Jeg vil gerne lave arrangementer for det lidt mere modne publikum også, da jeg til nytårsfesterne de tidligere år har set, at den gruppe savner nye måder at komme ud og møde andre singler på,” fortæller hun.

 

Der  bliver til julefrokosten serveret stor julebuffet, hvorefter singlerne sammen ser revyen og bagefter slår sig løs på dansegulvet.

 

Læs mere om både julefrokost og nytårsfest på nytaar.com.

 

Detaljer om single-julefrokosten
  • Julefrokosten for singler 45+ finder sted på Hermanns i Tivoli Friheden lørdag 12. december kl. 17.30.
  • Der vil blive lavet en bordplan, hvor gæsterne inddeles efter alder.
  • Alle deltagerne i Minglrs julefrokost kommer til at sidde sammen.
  • Indtil videre ligger alle oplysninger om Minglrs arrangementer på nytaar.com, da den nye hjemmeside stadig er på vej.

 

Læs også: SingleGuide: Nytårsfester for singler 2015/2016

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou