Stor nytårsfest for modne singler i Skanderborg

Stor nytårsfest for modne singler i Skanderborg

UPDATE: Leder du efter nytårsfest for singler 2016/2017, er der en guide her: ►► Find flere single-nytårsfester 2016/2017 

 

Nytåret er en af de store festdage for os singler, og har du ingen planer, er denne single-nytårsfest for singler 40+ i Skanderborg måske noget for dig?

 

Det er Li-Singlefester, der for 12. år i træk inviterer torsdag 31. december 2015 til nytårsfest for singler på Restaurant Vestermølle i Skanderborg ved Aarhus med lækker festmiddag og dans. Hvis du vil med, skal du dog være hurtig, for der har været udsolgt alle de foregående år.

 

Læs mere om nytårssinglefesten i Skanderborg ved Aarhus og køb billet her.

 

“Vi plejer at være 100-150 singler til nytårsfesterne, og jeg står selv og byder alle gæsterne velkommen. Mange er lidt nervøse, hvis de kommer alene, men jeg har endnu aldrig oplevet nogen, der ikke har fundet nogen at snakke med. Du kan ikke undgå at falde i snak med nogen, fordi alle jo spiser sammen ved fællesborde, og alle er i feststemning,” fortæller René Fuhlendorff, der er indehaver af Li-Singlefester.

 

Detaljer om nytårssinglefesten i Skanderborg

Der vil blive serveret en lækker luksus buffet, som bliver leveret af Restaurant Vestermølle, med bl.a.: Bagt laks m. mayonnaise og rejer – 2 slags sild m. karrysalat – fiskefilet m. remoulade – pestobagt lange m. dildfløde – lufttørret landskinke m. melonkompot og rødløg og masser af andre lækkerier.

 

Læs mere om nytårssinglefesten i Skanderborg ved Aarhus og køb billet her.

 

Når det er tid til at springe ind i det nye år kl. 24, er der kransekage og mousserende vin. For de danseglade er der også en lækkerbisken, for det er Basic Duo, der spiller op til dans fra kl. 19-01.

 

“Basic Duo spiller for sjette gang til vores nytårsfest for singler, og det er ikke uden grund,” siger René Fuhlendorff.

 

Der er bustransport fra Aarhus til Skanderborg, og desuden et godt tilbud på overnatning og luksusmorgenbuffet 1. januar 2016.

 

Læs mere om nytårssinglefesten i Skanderborg ved Aarhus og køb billet her.

 

Læs også: SingleGuide: Nytårsfester for singler 2015/2016

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou