Aarstiderne lover: Single-måltidkassen vender tilbage

Aarstiderne lover: Single-måltidkassen vender tilbage

Er du en af de tilsyneladende mange singler, der har savnet single-måltidskassen fra Aarstiderne, siden de droppede den for noget tid siden, er der godt nyt.

 

I et Facebookopslag bekendtgør firmaet, at de har modtaget mange henvendelser fra singler, der savner at kunne modtage kassen, som bliver leveret direkte til døren med ingredienser til ca. en uges måltider til 1 person og på den måde være sikret sund og varieret kost uden (ret meget) madspild.

 

Du kan læse min anmeldelse af den tidligere singlekasse fra Aartiderne her.

 

Giv din mening om singlekassen

Hvis du har ønsker eller forslag til Aarstidernes kommende singlekasse, kan du give din mening til kende i spørgeskemaet her: Singlekasse-survey – Hvordan skal måltidskassen til 1 person se ud?

 

Kalder alle madglade singler! På grund af den store (!) interesse for en måltidskasse til én person tør vi nu godt love,…

Opslået af Aarstiderne på 8. januar 2016

 

Vidste du, at du også kan få singlekasser med fisk? Læs mere her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Anmeldelse: “VegetarKassen” fra Aarstiderne.com

Læs også: Singlemad: Lækre sild leveret lige til døren

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou