Ketsjer-dating: Prøv “Tinderton” i Aarhus

Ketsjer-dating: Prøv “Tinderton” i Aarhus

På søndag 31. januar kl. 16.30-18 kan du møde andre singler til en omgang badminton, der måske får dit hjerte til at banke lidt hurtigere af flere grunde. Det er Højbjerg Badminton Klub i Aarhus, der arrangerer.

 

Badmintonklubben kalder det nye tiltag for “Tinderton” – altså en sammentrækning af af ordene “badminton” og “Tinder”. Sidstnævnte kender de fleste vel efterhånden, men hvis du ikke gør, så er Tinder en datingapp til mobilen.

 

Konceptet er: “Badminton for alle, der er single privat, og som er interesseret i at mødes med andre singler over badminton”.

 

Ikke kun dating
Træningerne foregår søndage kl. 16:30 -18 frem til 30. april, og hvis du ikke udelukkende kommer for at finde en kæreste, så er der også ret god mulighed for rent faktisk at blive bedre til badminton, da det er to ligaspillere, der står for træningen.

 

Det koster 100 kr. pr. gang (inklusive aftensmad og vand i Rohdes Kitchen). Betaling via MobilePay ved træningsstart. Ingen tilmelding – du møder bare op, hvis har lyst.

 

Læs mere om ketsjer-datingeventet “Tinderton i Aarhus her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find flere single-events i dit område i vores kalender her.

Læs også: Single i Aarhus? Derfor vil du (sandsynligvis) deltage i denne middag

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou