Ny cougar-musical: Modne kvinder dater yngre fyre på teatret

Ny cougar-musical: Modne kvinder dater yngre fyre på teatret

Da tre modne kvinder møder hinanden på en såkaldt cougar-bar, hvor modne kvinder kommer for at møde yngre mænd og omvendt, opstår et stærk venskab mellem dem.

 

Det er på Bellevue Teatret, du kan opleve forestillingen, der har skuespillerinderne Charlotte Fich, Mette Horn og Anette Støvelbæk i hovedrollerne fra 4.-19. marts 2016.

 

Mette Horn spiller i “Cougar – The Musical” den bramfri ejer af cougar-baren, hvor de tre kvinder mødes, mens Anette Støvelbæk er en nyskilt kvinde, der forvilder sig ind på baren. Charlotte Fich spiller en single-kvinde, der lige har sagt sit sikre finansjob op for at starte på en ny uddannelse inden for kønsstudier.

 

Modne kvinder på datingsider

Mette Horns rolle er den erfarne af de tre kvinder. Hun ELSKER unge mænd og nøjes ikke med at jage dem i baren, men bruger også forskellige datingsider til formålet.

 

Musicalen bliver beskrevet som en hyldest til venindeskabet, ligesom der er masser af kærlighed og romantik indblandet.

 

Ifølge Bellevue Teatret har musicalen spillet for fulde huse i en engelsk udgave i New York i flere år, og teatret er det første i Norden, der viser forestillingen.

 

Læs mere om “Cougar – The Musical” på Bellevue Teatret her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Ny datingside: Kvinder søger yngre mænd

►Læs ogsåModne kvinder dater yngre mænd på DR2

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou