Retro-dating: Nu er kontaktannoncerne tilbage!

Retro-dating: Nu er kontaktannoncerne tilbage!

Et dating-site uden profilbilleder? Lyder det gammeldags? Det er også meningen.

 

Det nye datingsite www.billetmrk.dating giver kontaktannoncerne, som vi kender dem fra trykte aviser et comeback på internettet. Dvs., at der ikke er nogen billeder på profilerne – udelukkende tekst. Datingsitet vil nemlig gøre op med “digitale kødkataloger”. Derfor kan du finde kontaktannoncer som denne på sitet:

 

“Er du en moden mand med hang til cykelture og samtaler, kærtegn og kultur? Jeg er kvinde, 62; tilfreds aleneboer, Roskilde med engageret arbejdsliv, appetit på livets glæder og accept af sorger og krammer. Måske du og jeg – skridt for skridt – kan udvikle et varmt og givende forhold?”

 

Sådan fungerer dating-sitet

Der er tre trin, man skal igennem, når man vil i kontakt med en profil på via billetmrk.dating:

 

1. Svar på en kontaktannonce

Alle kan læse de anonyme kontaktannoncer, men man skal være medlem for at svare på en kontaktannonce. Klikker du som medlem “Interesseret” på en annonce, sendes din egen annonce direkte til personen bag den.

 

Har vedkommende også lyst til at vide mere om dig, får I begge adgang til trin 2 med flere oplysninger om hinanden.

 

2. Udvidet datingprofil

Når begge har angivet, at de er interesserede i at høre mere om hinanden, får de adgang til en udvidet profil, hvor der er billeder og mere info. Er begge interesserede i at lære hinanden bedre at kende, går de videre til trin 3, hvor de nu kan skrive beskeder til hinanden.

 

3. Skriv sammen og arranger evt. en date

Her kan man kommunikere skriftligt med hinanden, og det er op til de to datere, om der skal finde en date sted i virkeligheden.

 

Gratis datingprofil i januar

Det nye datingsite har sloganet “Dating med respekt”, og er udelukkende for singler over 40 år. Du kan desuden mod betaling få hjælp til at skrive en kontaktannonce.

 

►► Opretter du en profil i januar, får du to måneders gratis medlemsskab. Læs mere og opret på www.billetmrk.dating.

 

Du kan desuden læse et interview i Politiken om det nye dating-site. Her siger en af stifterne af sitet bl.a.:

 

“”Vi vil have nogle bedre værdier ind i dating, så man behandler hinanden ordentligt. Datingmarkedet er løbet løbsk, det er blevet så råt og kynisk, som en slags digitale kødkataloger, hvor man vælger folk fra, fordi de er to centimeter for lave eller har en skæv næse. Problemet er, at teknologien og tempoet smitter af på den måde, som folk, der dater, behandler hinanden på. De swiper hurtigt videre, brænder hinanden af eller lader være med at svare, og så mister man modet.”

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Dating: Find din nye kæreste med munden ❤

Læs også: Nyt datingsite for dig der spiller på én hest

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou