Single i Aarhus? Derfor vil du (sandsynligvis) deltage i denne middag

Single i Aarhus? Derfor vil du (sandsynligvis) deltage i denne middag

Snart får singler i Aarhus og Østjylland en ny mulighed for at mødes.

 

Eva Sonnenborg står bag det nye koncept, Happy-Meeting.dk, hvor singler mødes og spiser middag sammen hjemme hos hinanden. Maden står singlerne selv for.

 

“Happy-Meeting arrangerer middage for glade singler mellem ca. 35-55 år i Aarhus og Østjylland og er stedet, hvor man kan møde nye mennesker – enten en ny kæreste eller gode venner IRL,” fortæller hun om det nye koncept.

 

Første Happy-Meeting for singler finder sted lørdag 20. februar 2016 kl. 18. Anden gang er lørdag 12. marts 2016.

 

Sådan foregår det nye single-koncept
Konceptet er bygget op omkring at mødes til en forret og en hovedret i 2 forskellige private hjem, og som deltager møder du mellem 12-16 andre singler på en aften. Der er desuden arrangeret små selskabslege, så gæsterne hurtigt lærer hinanden at kende.

 

“Hele ideen er at give ”voksne” singler mulighed for at mødes IRL i øjenhøjde i stedet for at sidde bag skærmen eller mobilen i cyberspace. Jeg vil gerne trække tingene lidt bagud til dét at mødes face to face og se, høre og fornemme, om kemien opstår ved et møde i stedet for at se et billede og en tekst, som i sidste ende er envejskommunikation og overflade,” forklarer Eva Sonnenborg,

 

Hun håber på denne måde at give sit bidrag til “det gode liv” ved at tilbyde en Happy-Meeting aften fyldt med glæde, smil, latter og inspiration.

 

►►Læs mere om middage for singler med Happy-Meeting.dk her.

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Find flere single-events i dit område med SingleSpot.dks store kalender med single-arrangementer her.

Eller hvad med: SingleMad: Nem og sund madplan for 1e-boere

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou