SingleBolig: Derfor er denne gæsteseng genial til små lejligheder

SingleBolig: Derfor er denne gæsteseng genial til små lejligheder

Som singler er mange af os henvist til at bo i små eller mindre lejligheder. For mig personligt gør det ikke noget, men det kan være vanskeligt at have overnattende gæster af den slags, man ikke kan ligge i ske med, for hvem gider ligge på en sløj luftmadras med åndenød?

 

Det har de tænkt på hos BoConcept, hvor de for nylig lancerede denne puf (se billede nedenunder teksten) med navnet Xtra, som ser ud til at være et ideelt møbel til mange single-boliger, fordi den kan foldes ud til en gæsteseng og dermed har to funktioner: Ekstra sengeplads og siddeplads eller fodskammel.

 

Den koster så også 3.416 kr., men praktisk virker den i hvert fald, og betrækket kan fås i mange forskellige farver og materialer.
Puf og gæsteseng til singler med små lejligheder

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: SingleBolig: Her lærer du at “gøre det selv” i hjemmet helt GRATIS

►►Læs også: Single-bolig: Gode tips til den lille lejlighed

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou