SingleBolig: Her lærer du at “gøre det selv” i hjemmet helt GRATIS

SingleBolig: Her lærer du at “gøre det selv” i hjemmet helt GRATIS

Bliv gør det selv-mand eller -kvinde!

 

Når man er single eller af andre grunde bor alene, kan det være irriterende at skulle hænge hylder eller billeder op eller lave andre ting i hjemmet, hvis man ikke lige har de evner – det er vi nok mange, der kender.

 

Min far hjælper mig altid med den slags, men er du ikke så heldig at have en far eller en anden, du kan bede om assistance til at lave ting i boligen, eller vil du gerne bare selv kunne det, har byggecenterkæden Silvan et rigtig fint tilbud, som tilmed er helt gratis.

 

Det er ikke udelukkende for singler, men jeg tænker det vil være nyttigt og relevant for mange af os singler og andre, der bor alene, og ikke lige har nogen til at hjælpe os i det daglige med f.eks. at hænge hylder op.

 

Lær at indrette dit singlehjem

Gør-Det-Selv-Skole kalder Silvan deres tilbud, hvor de flere gange i løbet af året holder forskellige kurser i at gøre det selv. Tirsdag 9. februar 2016 handler det om at hænge ting op i hjemmet. F.eks. hylder, TV-beslag eller billeder. Der er kurser samme dag mange steder i landet.

 

Du lærer bl.a. at vælge det rigtige værktøj og bruge de rigtige søm, skruer og rawlplugs for et holdbart resultat.

 

Resten af 2016 handler Silvans Gør-Det-Selv-Skole om:

Træbeskyttelse: Tirsdag den 15. marts 2016 kl. 18.30 til 21.00
Alt om haven: Tirsdag den 26. april 2016 kl. 18.30 til 21.00
Grill: Tirsdag den 10. maj 2016 kl. 18.30 til 21.00
Grill: Onsdag den 11. maj 2016 kl. 18.30 til 21.00
Indretning i hjemmet: Tirsdag den 16. august 2016 kl. 18.30 til 21.00
El (kun for kvinder): Tirsdag den 6. september 2016 kl. 18.30 til 21.00
Maling og væv: Tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 18.30 til 21.00
VVS: ?

 

Find mere info, og tilmeld dig Gør-Det-Selv-Skolen her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Single-soveværelset: Indret dig til tryghed

Læs også: Du kan ikke gætte hvorfor dette bord er perfekt til singler!

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou