SingleMad: Derfor er disse 3 salatbarer guf-guf for singler

SingleMad: Derfor er disse 3 salatbarer guf-guf for singler

At spise sundt som single kan være lidt af en udfordring – især på salatområdet, fordi man for at lave en lækker og spændende salat skal købe en del forskellige ingredienser. Derfor bliver det hurtigt dyrt at lave en lækker salat som single, ligesom man risikerer at gøre sig skyldig i madspild, hvis man ikke får spist alle grøntsagerne.

 

Derfor har jeg selv været meget glad for bland selv-salatbarer, hvor man selv kan vælge, hvad der skal i salaten. Det har også den store fordel, at jeg slipper for at snitte, skære og hakke grøntsagerne, og min livret er desuden mad, som andre har lavet til mig. Win win.

 

Her har jeg derfor samlet de 3 salatbarer, som jeg kender i Aarhus, hvor – både singler og alle andre – kan købe bland selv-salater.

 

Koncepterne er lidt forskellige, men resultatet er en fin single-salat enten som tilbehør til aftensmaden eller som et singlemåltid i sig selv afhængig af størrelsen.

 

3 single-venlige bland selv-salatbarer i Aarhus

1. Kvickly i Bruun’s Galleri

Uden for Kvickly-butikken i Bruun’s Galleri finder man en virkelig fin bland selv-salatbar, hvor det godt nok er personalet, der blander, men du vælger selv, hvad de skal putte i.

 

Der er et forholdsvist stort udvalg af grøntsager, dressinger og toppings, og man er sikker på, at der ikke har stået en med tis-fingre og raget på tomaterne. En lille salat koster 31 kr. og der er mulighed for at få f.eks. rejer eller tun i salaten, ligesom du kan tilvælge et stykke brød ved at betale lidt ekstra. Kan anbefales.

 

2. Føtex i Guldsmedgade

Føtex i Guldsmedgade har en inde i butikken en salatbar, hvor man selv kan blande sin salat. Dvs. at man selv putter salaten i en beholder. Det er et stykke tid siden, jeg har været der, så jeg kan ikke huske priserne, men det var en udmærket salat og et ok udvalg.

 

3. Mix It Up salatbar – Gammel Munkegade 21

Her har jeg aldrig været, fordi jeg først opdagede butikken via et opslag på Facebook i dag og dermed fik ideen til denne artikel, men jeg skal helt sikkert prøve.

Her kan du blande din egen salat, og den koster 9,95 pr. 100 g. Der er desuden suppe to go nogle gange, ligesom de har sandwiches.

Find Mix It ups facebookside her. 

 

Kender du andre steder, der har salatbar eller andre nemme og sunde retter for singler til at tage med – også hvis det er i andre byer end Aarhus – så skriv en kommentar eller en mail på pia (at) singlespot.dk, så laver jeg en opfølgende artikel og deler dit tip.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Aarstiderne lover: Single-måltidkassen vender tilbage

►Læs ogsåSinglemad: Lækre sild leveret lige til døren

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou