Vind en bog: “ELSKER MIG FOR EVIGT”

Vind en bog: “ELSKER MIG FOR EVIGT”

Det er nu en måned siden, min og psykolog Mette Holms bog “ELSKER MIG FOR EVIGT – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single” udkom, og nu kan du vinde et eksemplar. Læs hvordan nederst i artiklen.

 

Derfor har vi skrevet “Elsker mig for evigt”:

Uddrag fra indledningen til bogen:

At lede efter ”den eneste ene” er den mest udbredte ”sportsgren” blandt singler. Mange tror, at når de finder ”den rigtige”, går livet for alvor i gang. Alt bliver godt. Fuglene synger. Lykken er der ENDELIG, halleluja!

 

Desværre er ”den eneste ene” sjældent så perfekt, som man gik og forestillede sig, han (bogen er skrevet til singlekvinder, men mænd er MEGET velkomne til at læse med) ville være. Personen kan være irriterende, han forstår dig ikke, du føler ikke, at han bruger nok tid på dig og jeres forhold, han forstår ikke at udtrykke sine følelser, du føler dig uelsket. Han var måske alligevel ikke ”den eneste ene”. Du går på jagt igen. Han MÅ være derude.

 

Elsk at være sammen med dig selv

Den eneste ene, du med sikkerhed skal være sammen med resten af livet, er DIG. Denne bog handler om at have en kærlighedsaffære med dig selv. Titlen ”Elsker MIG for evigt” handler ikke om at være selvcentreret eller egoistisk, men om at finde de ting, der gør DIG glad og får dig til elske at være sammen med dig selv.

 

Vores håb er, at vi med denne bog kan være med til at gøre livet lidt dejligere for dig og de mange andre fantastiske singlekvinder derude, som går og bøvler med kærligheden eller mangel på samme.

 

Mød 11 singlekvinder

Vi har begge været turen igennem og fandt ud af, hvad der virker for os. Nu kan du finde ud af, hvad der virker for dig. Vi har ikke svaret, men vi har nogle værktøjer, der kan hjælpe dig med at finde ud af det. Så sæt dig godt til rette med en skål frisk, udskåret frugt og en dejlig kop te eller måske din yndlingschokolade og et godt glas vin.
Du kan også i denne bog møde 11 fantastisk inspirerende singlekvinder. Alle har været singler i længere perioder af deres liv, og alle har de fundet deres egen vej til det gode liv som singler.

 

Vi har interviewet dem om deres tanker og følelser. Mange har oplevet kaos, utæmmelige tårer og vrede,  en fælles for dem er, at de på et tidspunkt har indset, at det ikke nytter noget at vente på en  (rednings)mand. De er begyndt at handle. De har bekræftet os i, at tankerne og værktøjerne i denne bog er en rigtig god vej at gå.

 

Sådan vinder du “Elsker mig for evigt”:

Vil du vinde et af de to eksemplarer af bogen, skal du  tilmelde dig SingleSpot.dks nyhedsbrev ved at skrive din email-adresse i kommentarfeltet til facebook-opslaget herunder senest torsdag 14. januar 2016.

 

Det er nu en måned siden "ELSKER MIG FOR EVIGT – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" udkom, og det skal…

Opslået af SingleSpot.dk – We love freedom & fun på 10. januar 2016

 

Er du ikke på Facebook, kan du sende en mail til pia@singlespot.dk med dit navn og e-mail-adresse. Der er 2 eksemplarer på højkant. Vinderne får direkte besked.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Anmeldelse: “VegetarKassen” fra Aarstiderne.com

Læs også: Singlemad: Lækre sild leveret lige til døren

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou