1 valentins-sviner + 3 events kun for singler på valentinsdag

1 valentins-sviner + 3 events kun for singler på valentinsdag

Hvis du ikke gider læse endnu en valentinsdag-artikel, forstår jeg det godt. Jeg gad nemlig heller ikke at skrive en.

 

Når jeg bruger vigtige minutter af mit liv på at gøre det alligevel, er det fordi, jeg selvfølgelig godt er klar over, at det ikke er alle, der er ligeså ligeglade med valentinsdag, som jeg er.

 

Så kompromiset er, at jeg “sviner” valentinsdag lidt i begyndelsen af artiklen, og nederst henviser jeg til 3 arrangementer for singler på valentinsdag for ligesom at tilgodese alle.

 

Jeg kunne også have skrevet endnu en hjernedød artikel med en overskrift a la: “Sådan overlever du valentinsdag som single” eller “Sådan får du en fed valentinsdag, selvom du er single”.

 

Den type artikler hander dog altid om, hvordan du ved at forkææææle dig selv på denne dag, hurtigt bliver glad igen, og det ville være dumt at skrive sådan en, når min grundlæggende overbevisning er, at man ikke kan æde sushi og fyldte chokolader nok til at trøste sig selv, hvis man er ked af det på valentinsdag!

 

Er dit singleliv lidt øv?

Hvis du lader noget så oppumpet og himmelråbende kommercielt som valentinsdag gå dig på for alvor, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan dit liv må være resten af året. Så er valentinsdag vel i virkeligheden en god lejlighed til at tænke over, om din nedtrykthed skyldes, at dit liv måske helt generelt er lidt øv, og om du tror, at alt bliver bedre, når bare du får en kæreste?

 

Den opfattelse har jeg selv haft engang, og det gjorde det for det første enormt svært at finde en kæreste, fordi det ikke klæder nogen at være desperat, ligesom jeg jo nu ved, at det ikke havde hjulpet.

 

Valentinsdag fyldt med forventninger

De dårlige ting i livet – den manglende mening eller ensomheden – forsvinder ikke med en kæreste. Læs evt. min klumme i Alt for Damerne om, hvorfor en kæreste ikke kan kurere din ensomhed her.

 

En anden grund til, at jeg helst ville have forbigået valentinsdag i stilhed er, at jeg synes den slags dage, hvor man forventes at opføre sig på en bestemt måde, så andre ikke bliver skuffede, er belastende. Ingen burde blive skuffede over, at andre ikke opfører sig, som man selv forventer – medmindre nogen specifikt har lovet det naturligvis.

 

Herunder kommer det eneste, jeg har lovet nogen til valentinsdag 2016:

 

3 events kun for singler på valentinsdag

►►Den danske dating-app Haloooo, der efter sigende er verdens første live speeddating-app – holder valentinsdags-speeddating via app’en kl. 14 på valentinsdag: Valentine LIVE speed-dating app event

 

►►KeyHunt vil gerne invitere singler ind i deres lukkede Live Escape Games I københavn. Her skal I sammen løse koder og finde vejen ud inden tiden løber ud. Fokus er på at finde en date: Læs mere om Escape Games for singler.

 

►►For singler i Silkeborg: Restaurant Carnis holder social dinner for singler: Læs mere om valentinsmiddagen for singler her.

 

Kender du andre arrangementer for singler på valentinsdag, så tip mig i kommentarfeltet nederst, så andre også kan få glæde af din viden.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: SingleMad: Derfor er disse 3 salatbarer guf-guf for singler

►Læs ogsåAarstiderne lover: Single-måltidkassen vender tilbage

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou