Bor du alene? Dette lille sikkerhedstip fra Netto håber jeg ikke du har brug for

Bor du alene? Dette lille sikkerhedstip fra Netto håber jeg ikke du har brug for

Da jeg lige var flyttet ind i min lejlighed, vågnede jeg en nat ved, at der stod en – formentlig – skummel personage uden for min dør. Håndtaget blev trykket ned flere gange, og over lyden af mit opskræmte hjerte kunne jeg høre en skrabende lyd ved låsen, som om personen uden for forsøgte at sætte en nøgle i låsen eller – selvfølgelig min første tanke – at bryde låsen op.

 

Da jeg med rystende bangebuks-ben gik hen til døren og bankede på indefra og spurgte, hvem det var, blev der stille. Lydene fortsatte lidt, og så gik personen. Et par uger efter skete det samme igen, og nogle uger efter var jeg ved at tisse lidt i bukserne af skræk, da jeg åbnede døren og fandt jeg en sovende mand, som jeg ikke kendte, på genboens måtte.

 

Sådan beskytter du dig selv, når du bor alene

Ikke ligefrem en tryg start i min nye lejlighed, og min far lavede derfor en dims, som gør, at døren ikke kan åbnes, når jeg er inde i lejligheden.Heller ikke selv om man har en nøgle eller bryder låsen op.

 

Det var ekstremt ubehageligt, men efter “dimsen” flyttede ind, har jeg været helt tryg. Jeg kom til at tænke på det, fordi der i ugens (uge 5 – 2016) Netto-katalog er forskellige alarmer, som kunne være nyttige, hvis du bor alene og måske er lidt utryg engang i mellem, eller du ikke er vant til at bo alene.

 

F.eks. er der en alarm, man kan hænge på dørhåndtaget, og der er også en, der kan mærke, om et vindue eller en dør bliver åbnet. Bare et lille tip, som jeg overhovedet ikke håber, du har brug for…

 

Herunder kan du se et screenshot fra kataloget.

Alarmer til singler og andre, der bor alene

Screenshot fra Netto-katalog uge 5 – 2016.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Klumme: Her er fremtidens boliger for singler og single-forældre

►Læs ogsåSingleBolig: Her lærer du at “gøre det selv” i hjemmet helt GRATIS

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou