Dating-coach: Derfor skal du tænke på dating som et puslespil ❤

Dating-coach: Derfor skal du tænke på dating som et puslespil ❤

Taber du også tit i dating-spillet, hvor det gælder om at være tilpas nonchalant og ligeglad for at fange den andens opmærksomhed og undgå, at man bliver den, der virker mest interesseret?

 

For mange singler virker dating i dagens Danmark som et pokerspil, hvor det gælder om at have det rette pokerfjæs og bluffe sig til “sejr”.

 

Det mener coach i dating og forelskelse Jens W. Pedersen, der er forfatter til bogen “Dating, desperation og selvudvikling”.

 

Åbner ny konsultation for singler

26. februar 2016 åbner han sin nye konsultation i Nørregade 41 i København, hvor han bl.a. kan hjælpe, hvis du føler dig slået hjem i dating-spillet, hvis du er ulykkeligt forelsket eller har andre udfordringer i forhold til kærlighed, forelskelse, dating eller singleliv.

 

“Hvis du absolut vil spille spil på en date, så lad det være et puslespil, hvor I stille og roligt finder ud af, om I passer sammen i stedet for at spille poker og holde kortene tæt ind til kroppen af frygt for at vise, hvem du er. Det virker modsat. Du fremstår lidt anonym og kedelig, og det modvirker hensigten med daten – nemlig at finde ud af, om I to passer sammen. Hvis du endelig bliver afvist, fordi du er, den du er, så er det jo kun godt og et tegn på, at der ikke var et match imellem jer – og som sådan er det bedst for begge parter, at det ikke bliver til mere,” er hans råd.

 

Aflæs din dates signaler og kropssprog

Nogle singler dater for at få sex, andre dater bare for sjov, og mange gør det med et håb om at finde en kæreste, som de skal dele deres liv og dybe tanker med.

 

Alligevel har mange ifølge Jens W. Pedersen den opfattelse, at man ikke skal være god og kærlig, når man dater, men at man i stedet skal virke ligeglad, afvisende eller tilbageholdende, for at den anden bliver interesseret.

 

”Det, mener jeg, er en misforståelse. Hovedreglen er, at du udviser interesse og lytter opmærksomt. Hvis du tørster efter kærlighed, kan du dog blive for interesseret i den forstand, at du går for tæt på eller “klæber” til din date. Læg mærke til den andens signaler og kropssprog, og afpas dit eget efter det, dvs. det man kalder spejling.”

 

Som eksempel nævner Jens W. Pedersen, at han selv har en tendens til at læne sig for meget frem i stolen, hvis han gerne vil tæt på en kvinde.

 

“Hvis hun føler sig presset af det, trækker hun sig væk. Det bider jeg mærke i og læner mig så selv lidt tilbage. Det er altså ikke for at virke distanceret, men for at give hende plads. Mange gange sker der så det, at hvis jeg læner mig tilbage, læner hun sig frem, og viser dermed, at hun er interesseret.”

 

►► Læs mere om Jens W. Pedersen og hans nye konsultation for singler i København her.

 

►► Du kan desuden finde alle Jens W. Pedersens blogindlæg om, hvordan du får succes med dating ved at hvile i dig selv her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Retro-dating: Nu er kontaktannoncerne tilbage!

►Læs ogsåSe hvad brugerne siger om de værste datingsider på Trustpilot

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou