DatingBrevkassen: Andre kvinders bryster generer mig – hvad skal jeg gøre?

DatingBrevkassen: Andre kvinders bryster generer mig – hvad skal jeg gøre?

SATIRE: Dagens spørgsmål til DatingBrevkassen kommer fra en singlekvinde, der er utilfreds med andres opførsel i forskellige Facebook-grupper for singler.

 

Kære DatingBrevkasse

Jeg er medlem af flere Facebook-grupper for singler, og det virker stødende på mig, at mange kvinder derinde flagrer rundt og viser dybe kavalergange på billeder taget fra tydeligvis akavede vinkler, bare så vi alle sammen kan se deres store fyldige bryster, som de lokker mændene med.

 

Jeg synes, de udstiller sig selv, når de prøver at score med hele deres orkester af seksuelle undertoner, og jeg gider ikke se på det, hver gang jeg åbner Facebook. Hvad skal jeg gøre?

 

Kærlig hilsen

ElsePelse49 fra Øster Bøvelse

 

Kære ElsePelse49

Tak for dit brev. Jeg kan sagtens se dit dilemma, for når man som du leder efter den ægte, store kærlighed, og disse udsvævende kvinder tilsmudser dine Facebook-grupper med deres perverterede billeder og stjæler opmærksomheden fra ordentlige kvinder som dig, er det rigtig forstyrrende.

 

Jeg kunne råde dig til at droppe Facebook eller blot i al stilfærdighed forlade disse grupper, så du kan koncentrere dig om dit eget liv og måske lære dig selv bedre at kende ved at overveje, hvorfor deres billeder generer dig så meget, men det vil på en eller anden måde også være for nemt.

 

Derfor synes jeg helt afgjort, at du skal skrive et opslag i grupperne, hvor du i skarpe vendinger kritiserer disse kvinders opførsel og antyder, at de er desperate og billige, og at ingen ordentlige mænd falder for den slags uhumske tricks.

 

Det, tror jeg, du vil få det meget bedre af – specielt når kommentarerne begynder at strømme ind fra kvinder, der er enige med dig, og kvinderne, der tidligere har lagt kavalergang-billeder op i gruppen, begynder at forsvare sig og kalde dig snerpet og gammeldags.

 

At kritisere andres opførsel og fordømme dem i stedet for bare at passe sin egen kavalergang har altid og vil altid være den bedste løsning i denne type situationer. Jeg er glad for, at du ikke bare valgte at forlade grupperne uden at gøre opmærksom på dit standpunkt, for ellers finder disse “løse” kvinder jo aldrig ud af, hvad der er rigtigt og forkert her i verden.

 

Jeg synes, at mange flere burde sige deres mening om andres opførsel i singlegrupper på Facebook!

 

Kh. Pia – redaktør af SingleSpot.dks DatingBrevkasse

OBS!!: DatingBrevkassen er, hvis nogen – ikke dig selvfølgelig, men nogen andre – skulle være i tvivl, et forsøg på SATIRE om de mange sære ting, vi gør i kærlighedens navn, og der er altså ikke tale om rigtige spørgsmål eller svar til en datingbrevkasse. 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere fra DatingBrevkassen – klik her!

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou