Denne aften finder du det helt rigtige sexlegetøj til netop dig

Denne aften finder du det helt rigtige sexlegetøj til netop dig

Sexlegetøj svinger ligesom så meget andet i kvalitet, og det kan være svært at vide, hvad man skal vælge, men denne aften finder du ud af, hvad du skal kigge efter.

 

Det er sexolog Katrine Berling, der mandag 29. februar 2016 kl. 18.30-20 vil fortælle om, hvordan du både som single – eller når du måske senere kommer i et parforhold – finder rundt i junglen af sexlegetøj. Nederst i artiklen kan du se, hvordan du kan få en ven eller veninde med gratis.

 

Vigtigt for singler at udforske sex

Som single er det ifølge Katrine Berling godt at holde sin seksualitet ved lige.

 

“Mange singler ser det som et problem, at  de ikke har en partner, men du har masser af muligheder som single – faktisk mange flere end med en partner – for du kan udforske sex helt frit, når du er single, uden f.eks. at skulle tænke på, om din kæreste nu synes, du er for meget eller for lidt,” forklarer hun.

 

Hun opfordrer dig som single til at gå på opdagelse i dig selv og virkelig finde ud af, hvad du godt kan lide og lære din krop at kende.

 

Hvad får singler ud af sexlegetøj?

 

På selve aftenen fortæller Katrine Berling, der er sexolog, parterapeut og orgasmeekspert, om  forskellige typer af sexlegetøj, og hvilken type orgasmer de giver.

 

Hun kommer også ind på do’s and dont’s i forhold til sexlegetøj, ligesom der er forskellige typer til begyndere og øvede Aftenen er for alle, der ønsker at få succes med sexlegetøj. Du kan være single, mand, kvinde eller i forhold. Arrangementet  foregår Weidekampsgade 9 i København.

 

►►Læs mere og køb billet til en aften med sexlegetøj for bl.a. singler. 

 

BEMÆRK: Hvis du køber en billet, kan du få en ven eller veninde gratis med, ved at sende en mail til Katrine Berling. Find e-mail på hendes hjemmeside via linket ovenfor.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Sexolog Katrine Berling: Derfor “slowdater” jeg disse mænd

►Læs ogsåKatrine Berling: “Lige der fandt jeg (endelig) fred med at være single”

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou