Denne bog om moderne kærlighed bliver også for singler ❤

Denne bog om moderne kærlighed bliver også for singler ❤

Jeg er blevet inviteret til at skrive forordet til en bog, der indtil videre har titlen “The LOVE Book”. Det glæder jeg mig utrolig meget til, og er du single, kan du også være med!

 

Ideen er at beskrive, hvordan moderne kærlighed ser ud i vores tid med skilsmisser, datingapps som f.eks. Tinder og tårnhøje forventninger til parforholdet hjulpet på vej af bl.a. medierne og vores egne (måske) forvrængede forestillinger om romantik og kærlighed.

 

I bogen skal  både par og singler fortælle om deres oplevelser med kærlighed – både gode og dårlige. Greg McQueen, der er idemanden bag bogen, er fotograf og forfatter og har tidligere bl.a. stået bag bogen “100 stories for Haiti”, som er en bog til støtte for ofrene efter jordskælvet på Haiti i 2010.

 

I denne kommende “kærlighedsbog” interviewer og fotograferer Greg McQueen de deltagende par og singler.

 

Efterlyser singler

Har du som single en historie om kærlighed, dating eller lignende og lyst til at være en af singlerne i bogen, vil han meget gerne høre fra dig.

 

Jeg leder specielt efter interessante historier om dating, om singler, der ikke ønsker et parforhold, om at blive skilt eller slå op med en kæreste,” fortæller han.

 

Personligt synes jeg, det er et virkelig spændende projekt, netop fordi det ikke handler om romantisk kærlighed på den gængse måde, hvor man skal leve lykkeligt i sammenfiltret tosomhed til sine dages ende, men i stedet fokuserer på, hvordan det i virkeligheden er at være single og lede efter en partner eller leve i et parforhold lige nu.

 

For at deltage skal du fotograferes og være klar til at dele din historie med verden. Du kan læse mere om projektet på Facebook her. Skriv til gregmcqueen@gmail.com, hvis du vil vide mere.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Anmeldelse: Ny Joan Ørting-bog er perfekt til singler

►Læs også12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou