Denne nye mad-tendens vil glæde singler, der ikke gider lave mad

Denne nye mad-tendens vil glæde singler, der ikke gider lave mad

Min livret er mad, som andre har lavet. Jeg gider ikke hakke og snitte, så jeg elsker, at der ser ud til at være godt nyt i supermarkederne for mig og andre “dovne” singler.

 

Tendensen er, at supermarkederne får mere og mere fokus på mad, du kan tage med hjem og spise, uden at du skal gøre andet end at åbne pakken og måske varme lidt – man kan måske kalde det supermarkeds-takeaway.

 

Som single uden børn burde jeg have tid til at kokkere lækre måltider til mig selv, men jeg har fundet fred med nu, at jeg ikke gider. Derfor glæder det mig også, at mange supermarkeder for tiden satser endnu mere på sund takeaway, der er billigere end, hvis man skulle købe noget tilsvarende andre steder, som ikke er et supermarked.

 

For noget tid siden var det Kvickly, der introducerede et nyt koncept med supermarkeds-takeaway og sunde, lækre færdigretter, som jeg skrev om på Facebook:

Jeg håber rimelig meget, at de også har tænkt på os, der bor alene, så det ikke udelukkende er børnefamilie-størrelser…

Opslået af SingleSpot.dk – We love freedom & fun på 3. januar 2016

 

Ifølge artiklen, som jeg har linket til herover, vokser takeaway-markedet med 5-8 procent, og det er det marked, supermarkederne vil have en bid af. En ekspert fortæller også i artiklen, at Coops satsning er lidt for dyr for børnefamilierne, så hun spår, at det er de lidt yngre, der vil tage dette tiltage til sig.

 

Kvickly sætter i den kommende uge for alvor fut under konceptet med aftensmåltider fra Cofoco og Meyers, ligesom der er “streetfood” lige til at varme. Billedet herunder er fra tilbudsavisen uge 8 – 2016.

Meyer aftensmåltider er også til singler

 

Mad til singler i Netto

Og nu kan du også i Netto finde mere sund takeaway, som jo er praktisk for alle, men som jeg især tænker er nyttigt til singler, der ikke gider køkkenbøvlet og gerne vil have sund mad. Nedenstående er fra Nettos tilbudsavis uge 7-8 (2016).

 

Takeaway-salater - også til singler

Jeg skal i hvert fald lige en tur forbi Netto og se, hvad det er, de har gang i, men det ser godt ud, synes jeg. Bare et lille tip til andre singler, der heller ikke orker det der madlavning, men som gerne vil spise nogenlunde sundt for det meste. Jeg ved, I er derude…

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Så er de her! Pop up-singlemiddage med dele-mad

Læs også: SingleMad: Derfor er disse 3 salatbarer guf-guf for singler

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

1 Comment

 1. PeterG
  PeterG08-23-2017

  Aalborg har endelig fået nogle gode på sund takeaway, og passer fint til dem der undlader at lave mad.
  Der dukker flere og flere portaler op der guider folk i de rigtige retninger.
  Fx. ved jeg nogle der benytter sig af hjemmesiden http://restaurantaalborg.dk/ – Det er hvertfald nemt.
  /Peter