Guide: Disse 5 kirker har arrangementer for singler og singleforældre

Guide: Disse 5 kirker har arrangementer for singler og singleforældre

Vil du gerne være en del af et kristent fællesskab for singler, har flere kirker faste arrangementer for singler og singleforældre.

 

Her kan du møde andre singler og singleforældre – eller enlige, som nogle kirker kalder det – f.eks. over aftensmad eller kaffe.

 

Her har vi samlet en liste over kirker, der har faste arrangementer, der er interessante for singler eller singleforældre. Kender du andre kirker, der ikke er nævnt i denne guide, er du meget velkommen til at skrive en mail til pia@singlespot.dk, så bliver guiden opdateret med de nye arrangementer.

 

5 kirker med arrangementer for singler og singleforældre

 

1. Netværk for singleforældre i Aarhus

Skt. Lukas Kirke i Aarhus har et netværk, hvor singleforældre kan mødes og bl.a. spise aftensmad sammen. Der er mad til en 20’er – 10 kr. for mindre børn, og børn i alle aldre er velkomne, ligesom du er velkommen, uanset om du er fuldtids eller deltidssingleforælder.

 

►►Læs mere om netværket for singleforældre i Aarhus her.

 

2. Madklub for enlige forsørgere i Allehelgens Kirke i København

Allehelgens Kirke i København har en madklub for enlige forsørgere med børn under 18 år den sidste tirsdag i hver måned.

 

Der er fokus på maden, og derfor begynder arrangementet kl. 17.30 og slutter kl. 19, men der naturligvis også mulighed for at lære de andre børn og forældre at kende og aftale at mødes uden for kirken.

 

►►Læs mere om madklubben for enlige forsørgere i København her.

 

3. Fællesspisning for enlige i Gjellerup kirke (ved Herning)

Gjellerup Kirke inviterer fire gange om året til fællesspisning og hyggeligt samvær for enlige. Næste gang er søndag 6. marts 2016 kl. 15. Hold øje med kalenderen på kirkens hjemmeside.

 

►►Læs mere om fællesspisning for enlige i Herning her.

 

4. SOLO – Fællesskab for singler i Herning

Hver anden måned er aktiviteter for singler i Åbenkirke i Herning, hvor grundlaget er, at singler har samme behov for fællesskab som familier, og det fællesskab er kirken ramme om. Der er bl.a. grillaften og julefrokost på programmet i 2016.

 

►►Læs mere om SOLO – Fællesskab for singler i Herning her.

 

5. Herreværelset i Buddinge Kirke 

Buddinge Kirke har en mandeklub, hvor både enlige og gifte mænd mødes til en snak og en bid mad den tredje onsdag i måneden.

 

►►Læs mere om Herreværelset i Buddinge Kirke her.

 

[adrotate group=”8″] ►►Læs også: Klumme: Her er fremtidens boliger for singler og single-forældre

►►Læs også: Ny singlemad-klumme: Sådan nøjes du med at lave mad 1-2 gange om ugen
[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou