Her er der lørdagsbar for singler i Aarhus

Her er der lørdagsbar for singler i Aarhus

Der er gode priser i baren, når singlenetværket Events4Singler.dk lørdag 5. marts 2016 inviterer til lørdagsbar for singler.

 

Single-lørdagsbaren finder sted på Pustervig Cocktail- og Vinbar, Rosensgade 21, Aarhus, og hvis du gerne vil lære nogle af de andre singler lidt at kende, inden festen for alvor går i gang, kan du deltage i spisning på Feinschmecker Cafe i Guldsmedgade, inden festen starter.

 

Få et netværk af singler

Events4Singler.dk er et singlenetværk, hvor du kan møde andre singler til forskellige arrangementer – både nogle som brugerne selv arrangerer og nogle, som Events4Singler.dk står bag. Der er både foredrag, singlefester, madhygge, gåture mm.

 

Det handler ikke om dating i dette singlenetværk, men om at mødes og have det sjovt, men det er naturligvis ikke forbudt at flirte og date.

 

► Læs mere om lørdagsbaren for singler i Aarhus her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Party-påske i Aarhus: Stor singlefest i Turbinehallen

►Læs ogsåSpeeddating: Nu kan du igen date på tid i Aarhus

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou