Kom til (næsten) GRATIS singlefest i Hillerød

Kom til (næsten) GRATIS singlefest i Hillerød

Singleforeningen Single Nord inviterer lørdag 19. marts 2016 til (næsten) gratis singlefest i Støberihallen i Hillerød. Festen bliver kaldt “Åbent Hus-fest” og er en mulighed for, at potentielle nye medlemmer kan snuse til stemningen og se, om singleforeningen og singlefesterne er noget for dem.

 

Der er spisning kl. 18, inden singlefesten for alvor går i gang, og det koster 245 kr., hvis du vil med til det. Hvis du vil ankomme til festen efter kl. 21, er det gratis – dog skal du betale for et gæstemedlemsskab, som koster 25 kr.

 

Hvad er singleforeningen Single Nord? 

Single Nord er en singleforening med base i Hillerød, men med singler fra hele Sjælland som medlemmer. Formålet er at mødes med andre singler til hyggelige medlemsfester med spisning og dans til livemusik.

 

Du skal være single og fyldt 30 år for at være medlem, og de fleste medlemmer er mellem 35 og 68 år. I beskrivelsen af festerne står, at medlemmerne er gode til at tage imod nye medlemmer, og der er altid livemusik til singlefesterne – denne aften med Crazy Diamonds Partyband.

 

►►Læs mere og køb billet til singlefesten i Hillerød her.

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Så er de her! Pop up-singlemiddage med dele-mad

Læs også: Find sngle-events og singlefester i hele Danmark

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou