Lær det på dette kursus: Imponér din date med gourmet-sushi

Lær det på dette kursus: Imponér din date med gourmet-sushi

Det er lidt lækkert, når nogen har gjort sig umage med at lave mad til en, ikke? Nu kan du lære at lave sushi, der er perfekt til en date.

 

Det er sushi-kokken Zoë Escher, der søndag 24. april 2016 kl. 15-17 inviterer til sushi-kursus for singler på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.

 

Formålet med kurset er at lære at lave sushi, der imponerer en date – du må sikkert også gerne imponere dine venner med dine nye evner, hvis du ikke lige har en date…

 

Sushi for singler

Zoë Escher laver mange forskellige madlavningskurser, men dette er kun for singler, så der er gode muligheder for en hyggelig søndag eftermiddag i selskab med andre singler.

 

På kurset lærer du bl.a., hvordan du håndterer fisk og skaldyr, ligesom du får tips til, hvad du skal kigge efter hos fiskehandleren, når du køber ind til sushi, så din du og din date kan hygge jer hele aftenen uden at blive syge.

 

Prisen er 745 kr. pr. person, og det er et eksklusivt lille hold, så der er tid til at stille spørgsmål, ligesom du får sushien med hjem bagefter.

 

► Læs mere om sushikuset for singler i København her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Denne nye mad-tendens vil glæde singler, der ikke gider lave mad

►Læs ogsåSå er de her! Pop up-singlemiddage med dele-mad

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou