Ny datingside: Sådan kommer handicappede singler væk fra skærmen

Ny datingside: Sådan kommer handicappede singler væk fra skærmen

En ny datingside for handicappede vil have handicappede singler ud i virkeligheden for at møde hinanden.

 

Datingsiden hedder dateout.dk, og ideen er at arrangere forskellige events, hvor handicappede kan møde hinanden i et miljø uden fordomme.

 

“Som medlem får du naturligvis også en profil på sitet og mulighed for at skrive med de andre brugere, ligesom du kender det fra andre datingsider, men det primære mål med dateout.dk er at få brugerne ud og mødes til vores mange events. Her vil vi skabe et mødested, hvor handicap ikke er tabu,” siger en af idémændene bag det nye datingsite, Nikolaj Mehlin.

 

Speeddating og bowling for handicappede singler

Det nye datingsite er for alle fysisk handicappede, uanset om det er et “lille” eller et “større” handicap, man har.

 

Det er bl.a. ergoterapeuten Susan Mehlin, der i mange år har arbejdet med fysisk handicappede i flere sammenhænge, som står bag sitet. Hun har tidligere bl.a. også arrangeret speeddating for handicappede.

 

Indtil videre er der single-events planlagt i februar og marts. Som medlem kan du bl.a. deltage i gratis speeddating for handicappede i forskellige aldersgrupper, ligesom der er bowling for handicappede singler. Arrangementerne foregår i København, og det er nemt at komme til med offentlig transport. Du skal være medlem for at deltage.

 

Lige nu får du de første tre måneders medlemskab gratis, og du betaler kun for de events, du vil deltage i.

 

► Læs mere om den nye datingside, dateout.dk, for handicappede singler her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Klumme: Her er fremtidens boliger for singler og single-forældre

►Læs ogsåSingleBolig: Her lærer du at “gøre det selv” i hjemmet helt GRATIS

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou