Party-påske i Aarhus: Stor singlefest i Turbinehallen

Party-påske i Aarhus: Stor singlefest i Turbinehallen

Det kan gå hen og blive en rigtig party-påske, hvis du er single i Aarhus eller omegn. Minglr, der står bag den store nytårsfest hvert år i Turbinehallen udvider i år med flere events.

 

Derfor kan du skærtorsdag 24. marts 2016 komme til kæmpe påskefest for singler i Turbinehallen, hvor 200-300 singler skal spise lækker mad, danse til musik fra live band og generelt bare have det helt vildt sjovt sammen.

 

Køb Early Bird-billet til singlefesten og spar 155 kr.

Påske-partyet er for singler i alderen ca. 26-58 år. Køber du billet til påskefesten inden 2. marts 2016, sparer du 155 kr.

 

Hvis du vil joine festen efter spisningen, er det også muligt at ankomme ml. kl. 22 og 23. Live-bandet går på scenen kl. 22.30, og singlefesten slutter kl. 2.30.

 

Spis med andre singler

Generelt anbefaler arrangør Gitte Ellegaard fra Minglr, at du spiser sammen med de andre singler for at lære nogle stykker at kende stille og roligt, inden festen for alvor går i gang. Kommer du alene, er det også nemmere at lære de andre singler lidt at kende, når man sidder og spiser en god middag sammen.

 

Minglr sørger desuden for at lave en bordplan, så du kommer til at sidde sammen med andre singler på din alder. Mændene rykker i løbet af middagen plads, så du kommer til at snakke med flest muligt.

 

Læs mere og køb billet til single-påskefesten i Aarhus her.

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Sådan skal vi lave singlemad uden madspild

Læs også: SingleMad: Nem og sund madplan for 1e-boere

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou