Så er de her! Pop up-singlemiddage med dele-mad

Så er de her! Pop up-singlemiddage med dele-mad

Hører du til de singler, der elsker at lære nye mennesker at kende over en lækker middag, så er dette nye pop up-koncept lige noget for dig.

 

Det er I Will Cook For Food, som står bag arrangementerne, og der er både singlemiddage for heteroseksuelle singler, et for bøsser og et for lesbiske – hhv. 12. marts, 7. maj og lørdag 4. juni 2016.

 

“I kraft af at jeg er begyndt at arbejde meget mere med popups, kurser og andre madprojekter, hvor samvær spiller en større og større rolle, er der efter utallige opfordringer nu singlemiddage i kalenderen. I denne første stribe af singlemiddage ønsker jeg at skabe en hyggelig, afslappet stemning. Jeg har valgt at lave tre i denne omgang. Én for heteroer, én for lesbiske og én for bøsser. Jeg er vært og kok til alle middagene – men holder mig lidt i baggrunden,” skriver Thomas Aaby Berdal, der står bag I Will Cook For Food, på sin blog om baggrunden for singlemiddagene.

 

Singlemiddag med delemad og fri bar

Der er lagt op til sjove og uformelle singlemiddage med en 4-retters menu serveret på delefade. Dertil er der vin, bobler, øl og hjemmelavede sodavand ad libitum hele aftenen efter skænk selv-metoden.

 

Singlemiddagene bliver holdt på Art And Colour, Oehlenschlægersgade 6,1663 København, fra kl. 18.30 alle dagene. Det koster 700 kr. at deltage.

 

►►Læs mere og køb billet til singlemiddagene i København her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: SingleMad: Derfor er disse 3 salatbarer guf-guf for singler

►Læs ogsåSådan skal vi lave singlemad uden madspild

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

1 Comment

  1. Thomas
    Thomas02-18-2016

    Tak for omtalen. Jeg glæder mig til at kokkerere til- og hygge om skønne mennesker! Det bliver varmt, hyggeligt, uformelt og sjovt! 🙂