Sommer-inspiration:  Her kan du komme på golfhøjskole for singler

Sommer-inspiration: Her kan du komme på golfhøjskole for singler

Er du single, og spiller du golf, eller har du altid godt kunnet tænke dig at prøve det, inviterer Nørgaards Højskole i Bjerringbro til golfhøjskole for singler i  ugerne 16, 24, 30 og 36 – 2016.

 

Her er fokus på fællesskabet, som opstår gennem en uge med golf og gennem andre højskole-aktiviteter, som højskolen også finder plads til. Bl.a. er der morgensamling, smagsaften, foredrag, bevægelse, sang og musik, når der ikke er fokus på at lære at spille golf.

 

Golf for singler er populært 

Der vil være en instruktør til at sætte fokus på forskellige aspekter af spillet, og der er mulighed for at prøve forskellige golfbaner. Som afslutning på en golfuge for singler er der afslutningsmatch og fest om aftenen.

 

Der er kun få pladser tilbage til de første af ugerne, så det er med at få planlagt, om 2016 skal indholde en “singleferie” med golf på programmet.

 

►►Læs mere om golf for singler på Nørgårds Højskole her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: NEJ! Singleferier handler (næsten) ikke om druk og dating

►Læs ogsåSinglerejser 2015: Den ultimative oversigt ✈

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou