TV for singler: Derfor vil du måske (ikke) se TV2 i morgen aften

TV for singler: Derfor vil du måske (ikke) se TV2 i morgen aften

I morgen mandag bliver det ekstra interessant for os singler på TV2. Eller… Det bliver interessant for alle de singler, der godt kan lide datingprogrammer og TV-serier, der udstiller singler som sølle og desperate. 

 

For mandag er åbenbart den nye singleaften på TV2 med hele to programmer, der handler om singler.

 

Badehotellet, der jo ellers kom om mandagen er slut, og afløseren er serien “Bedre skilt end aldrig” om et par, der skal skilles, men fortsætter med at bo i hus sammen og skiftes til at bo i kælderen.

 

Single-søster på Tinder

Jeg har smugkigget på serien – det kan du også gøre her, hvor første afsnit ligger frit tilgængeligt – men selv om jeg plejer at elske Hella Joof, som er en af dem, der står bag serien, bliver jeg nok ikke fan af denne serie.

 

En af personerne i serien er single-søsteren, som desperat ønsker sig en mand og børn og skubber brysterne helt op under hagen for at tage et lokke-billede til sin Tinder-date – som ikke lige gider hende, hvilket efterlader hende helt sørgelig og ensom. For man kan jo ikke være glad, når man er single, vel? I hvert fald ikke i TV eller på film tilsyneladende.

 

Læs mere om skilsmisse-serien “Bedre skilt end aldrig” her.

 

Her er TV2s nye datingprogram

Kl. 21.15 har TV2 så premiere på det nye dating-program “Den første date”, hvor vi følger forskellige par på deres første date ved hjælp af diskrete kameraer.

 

I beskrivelsen af programmet står der:

 

“Få et helt unikt indblik i det første nervepirrende møde mellem to singler, der er på en rigtig blind date. Opstår der ‘sød musik’ – eller ender det i pinlig tavshed?”

 

Så hvis du endnu ikke har fået knopper over hele kroppen af “Bedre skilt end aldrig”, er der gode chancer for at få nogle stykker nu.

 

En date er sgisme da ikke “nervepirrende”… Hvorfor er det, at dating skal gøres til noget nervepirrende? Det er bare to mennesker, der mødes og snakker. Måske kan de lide hinanden – måske kan de ikke, men ved at fokusere så meget på resultatet af daten, glemmer man at have det sjovt. Hvilket i mine øjne er det vigtigste ved at gå på date. Der kan hurtigt nok gå lortebleer og to år uden sex i den – som der gør i “Bedre skilt end aldrig”.

 

Et af de par, vi møder i programmet” bliver beskrevet som “uerfarne med dating”. Åh suk, som om det er en speciel disciplin, man skal øve sig på.

 

Nå, men “Den første date” begynder kl. 21.15, hvis du vil se noget “nervepirrende” tv – uuuuhhhhh….

 

Læs mere om datingprogrammet her. 

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Ny skilsmisse-serie på TV2: Her er Badehotellets afløser

Læs også: Ny cougar-musical: Modne kvinder dater yngre fyre på teatret

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou