Giveaway: Vind billetter til filmen “Single i New York”

Giveaway: Vind billetter til filmen “Single i New York”

New York er fuld af singler, der søger “den store kærlighed”, og heller ikke her er det altid lige nemt ikke at have en kæreste.

 

I filmen “Single i New York” (på engelsk “How to be single”), der har premiere 11. februar 2016, fumler Alice rundt og forsøger at få styr på sit singleliv, og sammen med sine venner og veninder arbejder hun på at lære at være single i New York.

På rollelisten ses bl.a. Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Rebel Wilson og Alison Brie. Filmen beskrives som en romantisk komedie, så mon ikke nogen ender med at finde hinanden? Du kan selv finde ud af det, for her på SingleSpot.dk har vi fået fingre i to håndfulde billetter, som du kan vinde.

 

Sådan deltager du i singlefilm-konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om 5×2 billetter til “Single i New York” skal du tagge den ven eller veninde, du gerne vil have med ind og se filmen i kommentarfeltet til Facebook-opslaget herunder senest mandag 8. februar 2016. Se trailer til filmen nederst.

 

Yay 🙂 Den her film skal jeg se <3 Deltag i konkurrencen om 5×2 billetter til filmen “Single i New York”, der har…

Opslået af SingleSpot.dk – We love freedom & fun på 3. februar 2016

 

Billetterne kan indløses i en valgfri biograf, og de kan bruges ml. 15. februar og 9. marts 2016. Vinderne får besked via Facebook.

 

Single i New York

Læs mere om “Single i New York”. på Kino.dk her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Ny cougar-musical: Modne kvinder dater yngre fyre på teatret

►Læs ogsåSingleBlog: Sådan får du tætte(re) venskaber

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou