3 grunde til at online-supermarkeder også er for singler

3 grunde til at online-supermarkeder også er for singler

Sponsoreret indlæg: Vidste du, at du som single kan have god nytte af at lægge nogle af dine dagligvareindkøb i et online-supermarked?

 

Det mener de hos DagligvarerNettet.dk, hvor de under deres gennemgang og tests af en stor del af Danmarks online-supermarkeder, faldt over flere oplagte grunde til, at du som single kan få en fordel ud af at handle på nettet. På DagligvarerNettet.dk finder du oversigter over onlinesupermarkeder, slik-, blomster- og vinbutikker på nettet, ligesom du løbende finder anmeldelser af butikkerne.

 

Herunder giver DagligvarerNettet.dk 3 af de bedste grunde til, at du som single kan have gavn af online-supermarkeder, når du skal købe ind.

 

3 grunde til at handle i onlinesupermarkeder som single

 

1. Find de små pakker til singler

I de større online-supermarkeder finder du ofte et stort udvalg af varer i flere forskellige størrelser, hvilket er mere sjældent i de fysiske butikker. Det betyder, at du har mange varer i mindre pakke-størrelser at vælge imellem – herunder de mindre pakker, som er velegnede især til singler.

 

Hvis du f.eks. vil have suppe, kan du hurtigt se alle de supper, det pågældende online-supermarked har og hvilke størrelser, de fås i. På den måde bliver det nemmere at vælge de mindre pakker, så du undgår madspild, fordi du kan nå at få spist det hele, inden det bliver for gammelt.

 

Med f.eks. suppe får du også overblik over både frosne supper, supper i poser eller beholdere og pulversupper uden at skulle styrte rundt til både frysere, hylder og kølemontrer, som du bliver nødt til, hvis du vil have overblikket over dit lokale supermarkeds udvalg af netop denne type mad.

 

2. Planlæg din mad i forvejen og undgå madspild

At lave madplaner er ikke kun for børnefamilier – også singler kan have fordel af at planlægge ugens måltider for at spare penge og undgå madspild.

 

Ved at handle i et onlinesupermarked får du overblik over, hvilke varer du kan købe, og hvor meget der er i hver pakke. Dermed er det nemt at lave en madplan, hvor du tager højde for, at du skal bruge alle varerne – evt. fordelt i forskellige retter. Samtidig undgår du de impulskøb, som mange af os spilder mange penge på i de fysiske butikker, og der er sjældent udsolgt.

 

3. Stort udvalg af færdigretter

Hvis du hører til dem, der ikke rigtig gider det der madlavning, har online-supermarkederne også et stort udvalg at færdigretter, og det er nemt at få overblik over, hvad der egentlig er at vælge imellem i modsætning til almindelige supermarkeder, hvor du finder færdigretter i både frysere, kølemontrer, på hylder og i delikatessen.

 

Online kan du hurtigt vælge lige de favoritter, du har lyst til, ét sted, og samtidig kan du bestille til flere uger ad gangen, så du altid ved, hvad du skal have at spise.

 

Men mon ikke at også onlinesupermarkederne bliver endnu mere opmærksomme på os singler i fremtiden, ligesom  f.eks. Rema1000 og Kvickly langsomt har fået øjnene op for, at vi er en hel masse singler her i landet, som i høj grad er blevet – og til dels stadig bliver – overset som kunder i supermarkederne.

 

Læs mere og find et online-supermarked, der passer til dine behov, på DagligvarerNettet.dk her.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou