Anmeldelse af singlemad: Disse sunde færdigretter hitter

Anmeldelse af singlemad: Disse sunde færdigretter hitter

Singlemad-klumme: Når der findes færdigretter som disse, gider jeg ikke selv at lave mad.

 

Jeg har tidligere omtalt, at Kvickly har lavet et nyt madkoncept, som især singler kan være glade for, og nu har jeg prøvet to af retterne.

 

Da jeg ikke kan lide kød, er det dog kun de vegetariske retter, jeg har prøvet, men dem ville jeg til gengæld heller ikke have noget problem med at spise hver dag, hvis det skulle være.

 

Jeg har spist vegetarisk linseragout fra Cofoco til ca. 45 kr. for 350 g og en omgang økologisk perlebygotto med svampe fra Hanegal . Sidstnævnte var jeg ikke klar over, hvad var, inden jeg spiste det – jeg har hørt om risotto, men “perlebygotto” – helt ærligt… Det kostede også ca. 45 kr. for 400 g.

 

Lækker singlemad uden besvær 

Jeg kan kun sige, at begge dele smagte aldeles fremragende. Når man kan få den slags færdigretter, som tilmed er ganske sunde og nærende, så dropper jeg altså madlavningen. Herunder kan du se næringsindholdet og ingredienserne i de to retter.

 

Vegetarisk linseragout fra Cofoco – købt i Kvickly.
Anmeldelse af vegetarisk linseragout fra Cofoco / Kvickly

 

Økologisk perlebygotto med svampe fra Hanegal – købt i Kvickly

Anmeldelse af perlebygotto med svampe fra Hanegal

 

Så nemme er disse singleretter at lave

Udover at de smager godt og er sunde, så er disse færdigretter også nemme at lave – det er jo ligesom hele ideen med færdigretter. Har du mikroovn, tager det nogle minutter. Det har jeg ikke, så jeg måtte vente 25 minutter på at min mad blev færdig. Maden kan spises direkte fra pakken, hvilket også glæder mig, da jeg så slap for at vask en tallerken op.

 

Jeg vil derfor give min bedste anbefaling til Kvicklys nye koncept med sund takeaway, som jeg især synes, at vi som singler har rigtig stor gavn.

 

Er der nok mad til 1 person?

En ret koster ca. 45 kr. Spiser du en færdigret hver dag, bliver det 315 kr. om ugen. Er det mange penge? Det synes jeg ikke, og jeg tvivler på, at du kan gøre det meget billigere selv, hvis du køber kvalitetsråvarer og vil spise varieret. Jeg gider i hvert fald ikke at prøve.

 

Ang. portionsstørrelserne på hhv. 400 g og 350 g, så synes jeg, de passede fint til mig. Jeg blev mæt uden at være overmæt, men hvis du generelt spiser meget, kan du måske koge nogle frosne bønner eller andre grøntsager og blande i. Eller spise et stykke brød til.

 

Og hvis du spiser op, er der heller ikke noget madspild. Jeg kan ikke finde noget, jeg ikke kan lide ved konceptet, og nej, jeg har ikke fået penge for at skrive det.

 

►►Læs mere om den nye trend med sund takeaway for singler i supermarkederne her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Singlemad-klumme: Disse boller gider du godt bage “bare” til dig selv

►Læs ogsåNy singlemad-klumme: Sådan nøjes du med at lave mad 1-2 gange om ugen

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou