Denne film er et must see for selvvalgte singlemødre

Denne film er et must see for selvvalgte singlemødre

Der bliver flere af dem. Singlekvinder, der overvejer eller får barn ved hjælp af en sæddonor. I aften kan du se en film om to af dem.

 

Det er DR2, der kl. 23 i aften (21. marts 2016) sender filmen “Kærlighed på strå”, der handler om, hvordan to singlekvinder hver for sig har taget beslutningen om at få et barn ved hjælp af en sæddonor. Titlen hentyder til, at sæden kommer i såkaldte “strå”.

 

UPDATE: Du kan se “Kærlighed på strå” gratis online her – ca. den næste måned.

 

I filmen følger vi de to singlekvinder, der ikke har fundet en mand at få børn med, og tiden er ved at løbe ud, fordi de nærmer sig en alder, hvor det bliver sværere og sværere at få børn. Vi hører om deres overvejelser og tvivl.

 

Singlemor medvirker også i bog 

En af de singlekvinder, man følger i filmen er Signe Fjord, der er kvinden bag SelvvalgtSinglemor.dk, hvor hun bl.a. holder netværksarrangementer for kvinder, der har taget valget eller overvejer at blive singlemødre med et donorbarn. Næste gang er onsdag 11. maj 2016 i København, og hun har også “Solomor Lounge”, hvor hun deler tips og erfaringer fra både før og efter, hendes datter kom til verden.

 

Signe Fjord har tidligere fortalt sin historie til mig, da jeg skrev bogen “Elsker mig for evigt – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single”, hvor hun medvirker og åbent fortæller om, hvordan det er at være mor uden far.

 

Se en teaser for programmet her:

 

Kære alle sammen, NU kommer ‘Kærlighed på strå”. Mange af jer har givetvis hørt en masse om en film, som jeg har arbejdet med rigtig længe, men som ikke har været programsat. Det er den nu. Håber I tager godt imod den – og ikke mindst mine kvinder, der vælger at få børn alene via sæddonation. Her er lille intro til Maria Sommer og Signe Fjord – mød dem på mandag, efter deadline.Ditte Bannor-Kristensen har lavet historier om emnet til denne uges 21.30 Søndag på DR1 og igen i nyhederne mandag kl.21. Alt sammen i anledning af en stigning af single kvinder, der bliver insemineret. Thor Martin Duus Ochsner har klippet og Reda El-kheloufi har lavet lyd, og en svensker jeg holder af, har lavet musikken. Charlotte Gry Madsen og Thomas Hedemann, er konsulenter på dramaturgi.

Opslået af Søs Hoffman på 18. marts 2016

 

Find videoen her, hvis du læser med fra mobilen.

På Dr.dk er der i dag også et tema om singlemødre. Her kan du møde en 41-årig kvinde, der for 5 år siden også tog valget om at blive singlemor med en sæddonor.

 

►►Læs temaet om selvvalgte singlemødre på Dr.dk her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Klumme: Derfor findes der ingen “selvvalgte singler”

►Læs ogsåOvervejer du det også? Disse 3 kendte danske kvinder fik barn med sæddonor

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou