Derfor ønsker du dig denne kaffemaskine hvis du er single

Derfor ønsker du dig denne kaffemaskine hvis du er single

Sponsoreret indlæg: Det er lige før, jeg ville ønske, at jeg drak kaffe, så tiltalende lyder denne kaffemaskine, der tilmed er helt perfekt, hvis du er single og bor alene. 

 

AeroPress, som den hedder, er nemlig designet til at lave en enkelt kop virkelig god kaffe, uden at du behøver tænde for kaffemaskinen og veeente på, at den bliver færdig, fortæller Rene Albertsen fra kaffesitet Kaffeteriet.dk. Hans egen foretrukne bryggemetode er netop Aeropress, og han er også selv single.

 

Aeropress-kaffebryggeren passer perfekt til singler“AeroPress blev opfundet ud fra ønsket om at kunne servere en enkelt kop kaffe. En almindelig kaffemaskine er kun optimal til at lave en større portion kaffe, og almindelig tragtkaffe samt stempelkande tager for lang tid,  da kaffen skal trække i 3-4 minutter. Med en AeroPress kan man lave en kop kaffe til én person på 1-2 minutter,” forklarer han.

 

“Men er det så noget god kaffe, den laver?” sidder du måske og tænker, og ja, det mener Rene Albertsen.

 

“Selv super-nørdede kaffebarer som f.eks. The Coffee Collective i København og La Cabra i Aarhus brygger AeroPress-kaffe til deres kunder, fordi den laver så utrolig god kaffe,” forklarer han.

 

Man kan sige, at den forener espresso-brygning og filterkaffe-brygning i én metode og fjerner al bitterhed fra kaffen.

 

“Men så koster den vel ligeså meget, som hvis jeg selv rejser til Brasilien og henter mine kaffebønner, når nu den er så god,” tænker du måske nu. Men nej, den koster faktisk en del mindre end en tur med toget fra La Cabra i Aarhus til The Coffee Collective i København. 199 kr. kan du købe AeroPress til hos kaffeteriet her.

 

Er du ikke overbevist om, at AeroPress hører til i dit singlehjem endnu, så har den endnu flere fordele:

  • Den fylder kun lidt mere end en dåsesodavand.
  • Den kræver ingen strøm i sig selv – kun kogende vand.
  • Den er åndssvagt let at rengøre. Den rengør sig selv ved brug, så du kun skal skubbe kaffen ud, og skylle den. Så er den klar til brug igen.
  • Du kan tage den med på ferie, fordi den ikke fylder særlig meget.

 

Alternativ til instant coffee

Mange hælder ellers til instant kaffe eller kaffekapsler, hvis de ofte bare laver en enkelt kop kaffe til sig selv, men med AeroPress kan du bruge lige de bønner, du bedst kan lide, til at brygge kaffen. Kaffeteriet.dk anbefaler, at du selv maler dine bønner for at få det bedste resultat, men gider du ikke det, kan du også bruge formalet kaffe – resultatet bliver bare bedre ifølge Kaffeteriet, hvis du selv maler dem lige inden, du brygger din kaffe.

 

Læs alt om AeroPress i i Kaffeteriets blogindlæg: Den ultimative guide til AeroPress her.

 

Om Kaffeteriet: Kaffeteriet.dk er et lille team af kaffe-eksperter, som udover at brygge og drikke kaffe også elsker at skrive, snakke og fortælle om den brune drik, og de mener, at man sagtens kan lave ligeså god kaffe derhjemme, som den du får på f.eks. en café. Det hele handler om at vælge de rigtige bønner.

 

Besøg Kaffeteriet.dk og se deres store udvalg af kaffebønner, kaffeudstyr, kaffekurser og kaffesmagning.

 

Herunder kan du desuden se en video med kaffeguruen Gwylim Davies, der bruger AeroPress til at brygge kaffe med:

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou