Derfor skal du fjerne dette “ukrudt” inden du finder en kæreste

Derfor skal du fjerne dette “ukrudt” inden du finder en kæreste

Når du prøver at finde en kæreste uden at have det godt med dig selv, kommer du til at opleve de samme problemer som tidligere i dit nye forhold, mener den lykkecoach, du kan møde her.

 

Nathalie Dahl holder foredrag og laver workshops om succesfuld dating for bl.a. singler, der gerne vil have et langvarigt parforhold, men som har svært ved at få det til at fungere.

 

“Hvis du er ulykkelig og vil have en kæreste for at blive lykkelig, kommer det aldrig til at fungere. Hvis du er ulykkelig, tiltrækker du en ulykkelig kæreste, og så er I to ulykkelige mennesker, der gør hinanden endnu mere ulykkelige,” siger Nathalie Dahl.

 

Dit singleliv er fyldt med ukrudt

Hun mener derfor, at hvis du er ulykkelig som single og tror, at en kæreste vil gøre dig lykkelig, bliver du nødt til at arbejde med dig selv først, inden du finder en kæreste.

 

“Hvis vi siger, at dit liv er en have, som du ikke har plejet på noget tidligere tidspunkt, skal du have den ordnet først, og bagefter siger du velkommen til din nye partner. Først må du kigge på haven, analysere de enkelte dele af haven og afgøre, om det er denne type have, du ønsker dig. Fordi du ikke har plejet den, er den fyldt med ukrudt, den er uharmonisk og mangler gødning, og det gør dig ulykkelig. Derfor må du få orden på haven, inden du inviterer en anden person til at være en del af den,” forklarer Nathalie Dahl.

 

Og det er netop det med at få orden på dit liv og fjerne ukrudtet, hun som lykkecoach kan hjælpe dig med bl.a. via sine foredrag og workshops.

 

“Det handler om at kigge på fortiden for at få en bedre fremtid. Er der ukrudt i dit liv i form af negative mennesker, dårlig oplevelser eller negative tanker? Det har jeg værktøjer til at hjælpe dig med at håndtere, men det kræver hårdt arbejde, ” forklarer hun. Præcis ligesom en rigtig have.

 

Workshops og kurser for singler

Nathalie Dahl har forskellige emner, hun holder workshop og foredrag om. Bl.a. : “Vejen til din succesfulde datingoplevelse” og “Forbered på dig at møde din kærlighed”.

 

I alt har hun 3 foredrag og 3 workshops med «Lykke i parforholdet» som emne. Det første handler om hvordan du bliver klar til at møde din kærlighed. Det andet handler om, hvordan du kan få succes, når du er på date, og det sidste handler om, hvordan du kan beholde din kærlighed i dit liv og bygge et lykkeligt forhold uden at miste din personlighed

 

►►Læs mere om Nathalie Dahl og hendes workshops og foredrag for singler her.

 

[adrotate group=”8″] ►►Læs også: VIND dit drømmeliv: Find dig selv – før du finder en kæreste

►►Læs også: Katrine Berling: “Lige der fandt jeg (endelig) fred med at være single”

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou