Derfor skal du tænke på din bedstemor, når du dater

Derfor skal du tænke på din bedstemor, når du dater

Forestil dig, at din bedstemor er single – hvis hun altså ikke allerede er det. Hun vil gerne have en ny mand i sit liv, og hun opretter derfor en datingprofil.

 

Da din bedstemor er en attraktiv og sød dame, er der naturligvis flere mænd, der er interesserede i hende. Hun tager på date med en af dem. De ses flere gange og hygger sig udmærket, men pludselig en dag, da du besøger hende, virker hun lidt trist og fraværende.

 

Du får hevet ud af hende, at ham, hun hun havde datet, og som hun glædestrålende fortalte dig om, sidst du var på besøg, pludselig ikke svarer på hendes beskeder eller opkald.

 

“Tror du, der er sket ham noget?” spørger du. Det tror din bedstemor ikke, fordi hun også har skrevet til ham på Facebook, og hun kan se, at han har læst beskeden, og han poster også sjove billeder derinde af og til.

 

Sådan skal din date ikke behandles 

“Han kunne da i det mindste bare have skrevet, at han ikke havde lyst til at mødes igen. Jeg føler mig så værdiløs – som om jeg ikke engang er en besked værd,” fortæller din bedstemor, mens hendes hage dirrer, og hendes øjne et øjeblik er mere blanke, end de plejer at være.

 

Du, din bedstemor, din søster, bror, far, mor eller andre, du elsker, skal ikke behandles på den måde af nogen, så hvorfor har din date fortjent det? Behandl andre, som du ønsker, de skal behandle din bedstemor ❤

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Her er datingsiden for de barnefrie

►Læs ogsåSpar flybilletten: 5 tips til sommerferie for singler i Danmark

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou