Er du fri & fantastisk eller ensom & enlig…?

Er du fri & fantastisk eller ensom & enlig…?

Der var engang en enlig mor med to børn, der hver dag sled og slæbte for at få enderne til at hænge sammen. Hendes liv havde, siden hendes mand forlod hende, været et stort slid og en endeløs række af gøremål.

 

Hendes eks havde hurtigt mødt en ny kæreste, men selv kunne hun ikke se, hvordan hun skulle få tid til at date med alt det, hun skulle nå i hverdagen.

 

Den irriterende nabo

Hendes nabo var også ret belastende, for hun havde så meget overskud, selv om hun også var skilt med to små børn. Hver anden uge stak nabodamen hovedet ind til den nedslidte enlige mor og spurgte, om der var noget, hun kunne hjælpe med.

 

“Hvorfor bliver hun ved med at forstyrre mig, når hun ved, jeg har så travlt,” tænkte den enlige mor irriteret.

 

Hun vidste ikke, at naboen havde taget et valg. Et valg om hvilken historie, hun ville fortælle om sig selv, og det var ikke historien om en enlig, træt og trist mor med alt for meget at se til – det var historien om en glad kvinde med to skønne børn, som hun elskede at være sammen med hver anden uge, og ugen efter var det historien om en glad, fri kvinde med to skønne børn, der hygger sig hos deres far, mens hun selv gør nogle af de ting, hun elsker.

 

Hvilken historie fortæller du? Er du fri & fantastisk eller enlig & ensom…?

 

Historien ovenfor er inspireret af den nye bog, “Når sjælen kalder” af Gitte Jørgensen, som udkom 17. marts 2016.

 

Her opfordrer hun os til at stille os selv dette spørgsmål, når vi synes, alt går os imod: “Findes der en anden måde at se det her på?” I bogen beskriver hun bl.a., hvordan hun selv var helt nede i kulkælderen, men en dag stoppede op kiggede på sit liv med nye øjne. Efter den dag var det ikke en opløst kernefamilie og en stakkels enlig mor, hun så, når hun kiggede på sit og sin søns liv, men en “stjernefamilie”.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Derfor skal du tænke på din bedstemor, når du dater

►Læs ogsåDerfor skal du fjerne dette “ukrudt” inden du finder en kæreste

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou