Her mødes singler med sorte negle og grønne fingre

Her mødes singler med sorte negle og grønne fingre

Har du grønne fingre, sorte negle og elsker du god have-humor, så er denne Facebook-gruppe for singler nok lige noget for dig.

 

Gruppen hedder “Singler med grønne fingre”, og i beskrivelsen af gruppen lyder det:

 

Dette er en side, som primært henvender sig til singler, som på jysk/sjællandsk,synes det er træls at dele haveglæderne kun med sig selv, som vi gør.
Her skal være plads til alle om man er grøn, handicappet eller sort som vi ofte er. Om et par stykker føler sig ensomme i haven og helt alene, så også velkommen.
Vi kan få veninder, hvis heldige måske en kæreste eller hjælp til vores haver, hvis man ikke magter det selv. Men snak/tal med hinanden. Bevar den gode grønne tone. Gruppen er kun et tilbud til ligesindede med empati og humoristisk sans samt sorte negle…”

 

I gruppen bliver der slået masser af billeder af blomster og andre planter op, ligesom der bliver delt tips om alt fra dræbersnegle til køb af frø. Flere efterlyser også hjælp til forskellige have-aktiviteter som f.eks. bygning af et kolonihave-hus.

 

Have-humor for singler

Som beskrivelsen antyder er der også plads til lidt god have-humor. F.eks. videoer som denne her:

 

Ville du lade ham slå din græsplæne?

Opslået af Citations & Photos på 27. februar 2016

 

 Find Facebook-gruppen for have-glade singler her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Oh yeaaah: Her de 5 mest sexede single-grupper på Facebook

►Læs også7 store single-grupper på Facebook

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou