Love to Run: Her kan du løbe dig til en date

Love to Run: Her kan du løbe dig til en date

Tag dine mest klædelige løbetights på til dette single-løb, hvor det sandsynligvis vil være lidt sjovere at tilbagelægge 5 km, end det plejer at være.

 

Det er datingsiden Dating.dk og Sportsaktiviteter.dk, der arrangerer singleløbet, som finder sted lørdag 25. juni 2016. Efter løbet er der en lækker picnic, hvor du får mulighed for at tale med nogle af de andre singler, uden at du pruster og stønner af anstrengelse.

 

Singleløb i Fællesparken i København

Singleløbet foregår på de skønne stier og græsset i Fælledparken i København. Starten går kl. 12.

 

Igennem dagen er der forskellige konkurrencer. Hvis du løber over målstregen med den singlemand eller -kvinde, der har det samme startnummer som dig, vinder I begge 14 dages gratis medlemsskab af Dating.dk.

 

Singlefest om aftenen

Tilmelder du dig “håndjern-udfordring”, hvor du skal løbe hele ruten i håndjern med en anden – tilfældig – deltager af det modsatte køn, deltager I i lodtrækningen om en rejse for to med Bravo Tours, ligesom der er flere andre konkurrencer. Du bestemmer selv, hvad du vil deltage i.

 

Den hurtigste mand og den hurtigste kvinde får desuden overrakt præmier, og om aftenen, når der er gratis efter-singlefest for deltagerne på Nord Natklub, bliver de sjoveste/bedste/skøreste billeder, der er blevet taget i løbet af dagen, kåret.

 

►►Læs mere om singleløbet i København her.

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: Dating-coach: Derfor skal du tænke på dating som et puslespil ❤

►►Læs også: Retro-dating: Nu er kontaktannoncerne tilbage!

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou