Også for mænd: Få et rigere (single)liv med disse 5 foredrag på Sjælland

Også for mænd: Få et rigere (single)liv med disse 5 foredrag på Sjælland

Bliv klogere på dig selv og det modsatte køn til singlenetværket Event&Dates mange foredragsaftener bl.a. med eksperter fra deres faste panel af coaches, foredragsholdere og erfarne singler med mange oplevelser i bagagen. 

 

Event&Date er et netværk for singler, der gerne vil møde andre singler ude i virkeligheden og ikke bare sidde og skrive sammen bag skærmen.

 

Singlenetværket har især fokus på selvudvikling og der er derfor som nævnt masser af foredrag med emner, som især singler kan have gavn af at blive klogere på.

 

Her får du en oversigt over 5 af de kommende foredrag for singler arrangeret af Event&Date:

 

1. Fri mig for fortiden – Roskilde

Mange af os slæber rundt på gamle mønstre fra barndommen som sætter hindringer op for os i vores voksne liv. Til foredraget “Fri mig for fortiden” fortæller Lone Steiness, der er trivsels & mindfulness coach og paneldeltager i Event og Date om, hvordan du kan slippe disse uhensigtsmæssige mønstre.

 

Et af hendes vigtigste råd i foredraget er, at når du bliver bevidst om, hvilke mønstre du har med dig, så kan du ændre dem. Foredraget finder sted tirsdag 8. marts 2016 i Voxeværket, Roskilde.

 

Læs mere om foredraget her.

 

2. Hvorfor er kærligheden så svær? – Slagelse

Mange singler bøvler med kærligheden, og det har Kim Jahn, som holder foredraget “Hvorfor er kærligheden så svær?” også gjort meget af sit liv.

 

Hans foredrag handler om kærlighed og dens faldgruber. Om at elske for meget eller for lidt. Om at date. Om smerten i kærligheden. Om hvorfor det er så svært at forstå det andet køn. Foredraget finder sted mandag 14. marts i Slagelse.

 

Læs mere om Kim Jahns foredrag her.

 

3. Går du og bokser med kaotiske tanker og knude i maven? – Roskilde

Vi bærer alle rundt på forestillinger og overbevisninger fra vores liv helt op til i dag, og disse forestillinger lagrer sig i vores krop som blokeringer og spændninger, mener Anette Ciraklar, der er coach.

 

Hun bruger noget, hun kalder familieopstilling, som er en metode, der kan hjælpe os med at forstå de realtioner i vores liv, som er udfordrende for os. Foredraget finder sted onsdag 16. marts 2016 i Roskilde.

 

Læs mere om foredraget her.

 

4. Skilsmisseguide – Tåstrup

Skal du skilles, eller er du blevet skilt for nyligt, er dette foredrag til dig. Karsten Kjems, der har oplevet en svær skilsmisse på sin egen krop, deler ud af sine erfaringer og giver gode råd til, hvordan du kommer helskindet igennem de 3 faser i en skilsmisse: Erkendelsen, forståelsen og befrielsen.

 

Karsten Kjems deler ud af sine bedste tip og råd til at komme igennem en skilsmisse med en god relation til både sig selv, sin eks og eventuelle børn. Foredraget finder sted torsdag 17. marts i Tåstrup.

 

Læs mere om foredraget her.

 

5. Et rigere liv – Slagelse

Hvad er rigdom for dig? I foredraget “Et rigere liv” handler det ikke kun om økonomi, når foredragsholderen giver tips og ideer til, hvordan du kan få mere af det, du elsker i dit liv uden nødvendigvis at tjene flere penge.

 

Det handler om at lave en ny definition af, hvad rigdom er for dig. Måske er det flere penge, men det kan også være mere frihed, mere eventyr eller en ny uddannelse, der får dig til at føle dig rig. Foredraget finder sted mandag 4. april 2016 i Slagelse.

 

Læs mere om foredraget her.

 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find  oversigt over singleevents i andre dele af Danmark

►Læs ogsåKom mere ud! Her er 5 løsninger på dette belastende single-problem

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou