Singleferie-guide: 5 særlige og überlækre rejser for singler i år

Singleferie-guide: 5 særlige og überlækre rejser for singler i år

Står din kuffert også og keder sig lidt derhjemme sammen med sommertøjet og solbrillerne? Så er denne guide til singleferier i 2016 noget for dig!

 

I den har jeg samlet 5 (6) lækre rejser, som du kan tage på sammen med andre – der er både deciderede singlerejser, men også fællesrejser, hvor du rejser i grupper sammen med andre, men hvor man ikke behøver at være single for at deltage.

 

For mig at se er det nemlig fællesskabet og oplevelser på rejsen, der er det vigtige, hvis man som single gerne vil på ferie sammen med andre – ikke om man er single eller ej, så jeg koncentrerer mig i denne guide om rejser, hvor der er indlagt fælles aktiviteter.

 

1. Filippinerne for singler

Nadana Tours inviterer fra 21. august – 4. september 2016 på en 15-dages singlerejse til Fillippinerne med masser af udflugter.

 

Spis f.eks. frokost på stranden, tag med på vandretur eller sejltur, se smukke vandfald, få syet en pyjamas, lær at snorkle eller se på delfiner – der er mulighed for det hele på denne singlerejse med afgang fra Kastrup Lufthavn. Du kan vælge mellem enkeltværelse eller dobbeltværelse, hvis der er en anden gæst, der vil dele.

 

De fleste af Nadana Torus’ gæster er modne singler – dvs. mellem 45 og ca. 65 år med en alderspredning i samtlige ferieuger fra 30´erne til 70´erne. Rejseselskabet har også andre rejsemål bl.a. Vietnam og Grækenland. I de såkaldte NEO-uger er rejserne udelukkende for singler i alderen 30-45 år.

 

►►Læs mere om singlerejsen til Fillippinerne her.

 

2. Aktiv singleferie på Lanzarote med Singleture.dk

Tag med Singleture.dk til Club La Santa på den spanske ø Lanzarote. Fra 8. april og frem til 12. august 2016 er der jævnligt rejser derned.

 

Disse rejser er ikke udelukkende for singler, men for alle, der rejser alene og lægger vægt på hygge, socialt samvær og motion, og du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være. Der er også tid til afslapning, ligesom du kan melde dig til specielle cykel- og tennisuger.

 

Aldersfordelingen er ca. 30 til 65 år. Der er typisk 20-30 deltagere med på turene.

 

►►Læs mere om singlerejser til Club la Santa på Lanzarote her. 

 

3. Singleferie med børn til Valloire i Frankrig

Ruby Rejser inviterer i ugerne 27 (2.-9. juli 2016) og 30 (23.-30. juli 2016) på en fællesrejse for singler med børn til Valloire i Frankrig.

 

Her er masser af aktiviteter for både store og små, og de smukke og bjergrige omgivelser giver mulighed for nogle gode vandreture, ligesom vandlandet lægger op til mange timers sjov. Aftnerne kan f.eks. gå med bowling eller andre aktiviteter.

 

Fællesskabet med de andre singleforældre og børn opstår bl.a. gennem den fælles madlavning og den efterfølgende fællesspisning.

 

►►Læs mere om singlerejser med børn til Frankrig her.

 

4. Golfrejse for singler til Spanien

Fra 7.-11. maj 2016 kan du spille golf sammen med andre singler i Spanien syd for Barcelona. Det er Profil Rejser, der i samarbejde med Costa Daurada Golf Asssociation inviterer danske singler til at deltage i turneringen The European Singles Trophy.

 

Denne singlerejse byder på nogle lækre dage med golfbaner, solskin, gastronomi og sociale arrangementer, hvor du vil møde andre single-golfere fra hele Europa.

 

►►Læs mere om golfrejsen for singler her.

 

5. Cuba og Rhodos med Events4Singler.dk

Tag med singlenetværket Events4Singler.dk på singleferie til Cuba eller Rhodos. Rejsen til Cuba finder sted 6.-17. oktober 2016 og er allerede udsolgt, men der er en venteliste, du kan blive skrevet på, hvis der kommer afbud eller en ny rejse.

 

Ellers kan du tage med singlenetværket en uge til Rhodos fra 12.-19. juni 2016, hvor du får eneværelse og all inclusive. Du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage i de fælles arrangementer, og hvor meget tid du vil have for dig selv.

 

►►Læs mere om Events4Singler.dks singlerejser her. 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Nyt koncept: Oplev Fanø med andre singler 50+

►Læs ogsåSinglerejser 2015: Den ultimative oversigt ✈

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou