Spar flybilletten: 5 tips til sommerferie for singler i Danmark

Spar flybilletten: 5 tips til sommerferie for singler i Danmark

Hvad skal du i sommerferien? Hvis svaret er: “Det ved jeg ikke”, og du er single, så læs med her.

 

Måske er du ikke begyndt at tænke på, hvad du skal i sommerferien endnu, fordi der er så lang til, og du er den spontane type. Det kan også være, at du er den type, der lever i fremtiden, hvor du har en kæreste, og alt er lyst og lykkeligt, og I skal på en spændende ferie sammen…

 

Så er grunden til, at du ikke har tænkt på sommerferien endnu måske nærmere, at der er lang tid til, og at der kan jo ske mange ting inden den tid, hvilket oversat betyder: Du håber på at møde en kæreste inden den tid, og så er det også dumt at have meldt sig til noget andet. Du vil gerne “holde pladsen” fri, hvis nu…

 

Ferien er IKKE “bare” for dig

Jeg har selv været en af dem, der tænkte sådan, og derfor var der flere år, hvor jeg ikke lavede noget særligt i ferien. Nogle ferier har jeg bare arbejdet eller været derhjemme og været på ferie med mine forældre. Det har også været dejligt nok og hyggeligt, bestemt, men jeg fik sjældent rigtig fået gjort noget for MIG i ferien.

 

En af grundene var nok, at jeg ikke rigtig følte, at der var nogen grund til at gøre noget stort ud af ferien, når nu det “bare” var mig, og at jeg ligeså godt kunne spare pengene, til der VIRKELIG var grund til at holde ferie – underforstået: Når der var en kæreste at holde ferie med.

 

Hvis du tænker sådan, kunne det være, at du skulle begynde at tænke på en anden måde? For hvorfor udsætte alt det sjove og dejlige, til du måske finder en kæreste? Kan du ikke lige så godt nyde livet og have det sjovt nu? Måske går der flere år, før du finder en kæreste, og hvorfor er du egentlig ikke værdifuld nok i dig selv til at ofre en dejlig og sjov ferie på?

 

Tag alene af sted eller sammen med andre singler

Med stor sandsynlighed sker der ikke noget, hvis du bare sidder og venter og ikke selv tager initiativet til i det mindste at kigge på, hvilke muligheder der er derude i stedet for at spilde liv på at vente på, at det hele bliver meget bedre og sjovere, når du får en kæreste.

 

Du behøver ikke at tage alene af sted, selv om du er single. Herunder kommer inspiration til, hvordan du kan bruge noget af din sommerferie i selskab med andre singler, uden at du behøver tage til udlandet.

 

5 ferier for singler i Danmark

 

1. Samsø Festival med andre singler

I uge 29 er der Samsø Festival, og SingleSpot.dk har i samarbejde med festivalen lavet en gratis singlelejr, hvor du kommer til at møde masser andre musik- og festglade singler.

 

Du skal naturligvis have en gyldig billet, men det koster ikke ekstra, hvis du har lyst til at ligge i singlelejren sammen med os andre. Det er for singler i alderen fra ca. 30 år og op i 50´erne.

 

►►Læs mere om Samsø Festival for singler her.

 

2. Langelandsfestival med andre singleforældre

23. 30. juli 2016 er der Langelands Festival, og er du singleforælder, er det måske her, du skal tilbringe din sommerferie i selskab med andre singleforældre fra singleforælder-netværket SinglePlus.dk.

 

SinglePlus.dk sørger for, at der er en lejr udelukkende for SinglePlus.dk-medlemmer.

 

►►Læs mere om Langelandsfestival for singleforældre her.

 

3. Golfhøjskole for singler

Nørgaards Højskole i Bjerringbro inviterer flere gange i løbet af foråret og sommeren til golfhøjskole for singler, hvor du kan nyde en uge i selskab med andre singler, masser af golf og andre aktiviteter.

 

►►Læs mere om golfhøjskole for singler her.

 

4. Sommerhøjskole (næsten kun) for singler

10.-16. juli 2016 kan du tage på aktiv sommerferie hos BGI akademiet i Sydjylland. Her er der arrangeret sommerhøjskole med alle mulige forskellige sportsgrene plus naturligvis hygge og nye bekendtskaber.

 

Opholdet er ikke udelukkende for singler, men folkene bag sommerhøjskolen oplyser, at der normalt er rigtig mange singler med på den slags højskoleophold, fordi et er en oplagt mulighed for at møde nye mennesker.

 

►►Læs mere om sommerhøjskole på BGI akademiet her.

 

5. Singlecamping med børn

Bryrup Camping ved Silkeborg, Feddet Camping ved Faxe på Sjælland og Vedersø Klit Camping ved Vesterhavet byder alle på singlecamping med børn i sommeren 2016.

 

Her har både børn og voksne nogle jævnaldrende at snakke med, og når børnene er puttet, behøver mor eller far ikke sidde alene – de andre singleforældre er tæt på.

 

►►Læs mere om singlecamping her.

 

Singleferie i udlandet

Hvis du hellere vil til udlandet, kan du evt. finde inspiration i en af disse guides:

 

►►Singlerejse med fokus: Her møder du andre europæiske singler

 

►►Singleferie-guide: 5 særlige og überlækre rejser for singler i år

 

►►Singlerejser 2015: Den ultimative oversigt ✈ (Den er fra sidste år, men det fleste er også aktuelle i år)

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: NEJ! Singleferier handler (næsten) ikke om druk og dating

►Læs ogsåSinglerejser 2015: Den ultimative oversigt ✈

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou