Ung singleblogger: Derfor skal du give den gas som single

Ung singleblogger: Derfor skal du give den gas som single

“Vi lever i en fremadstormende singlekultur, og den vil jeg gerne være med til at omfavne,” fortæller kvinden bag et community for unge kvinder, der ønsker at debattere og lære mere om sex, mænd, følelser, livet som single og livet som kæreste.

 

Sitet hedder MissGrey.dk, og det er ikke for bly violer eller sarte sjæle. Her finder du tips fra fire veninder, der åbenhjertigt og anonymt fortæller om deres liv. De tre af kvinderne har kærester, mens Miss Lara er single og skriver om sit liv som ung singlekvinde.med alt, hvad det indebærer af dates, bekymringer og glæder.

 

“Min motivation for at starte konceptet var, at jeg selv var (og stadig er) single og manglede en platform, hvor kvinder kunne dele oplevelser med hinanden, når det kom til sex og mænd. Og også livet som single. Tidligere har opfattelsen været, at singlelivet var noget, du skulle skamme dig over, men i dag er det blevet tæt på at være megafedt at være single,” fortæller kvinden bag sitet, som kalder sig Miss Grey Redaktøren.

 

Giv den gas som single

Hvis du er ung og single, mener hun derfor, at du kan få meget ud af at følge med hos MissGrey.dk.

 

“Du vil få følelsen af, at du rent faktisk ikke er den eneste single i singleland. Derudover, håber jeg, at du har lyst til at give den gas med netop at være single,” forklarer Miss Grey Redaktøren.

 

Lev singlelivet

På sitet kan du følge de fire bloggere: Miss Vanilla, Miss Felicity, Miss Quinn og Miss Lara, som alle er glade for sex og mænd. De deler gerne ud af godteposerne og deres historier.

 

“Især vil jeg anbefale, at du følger med hos Miss Lara, som tidligere har skrevet om, at singler (især singlekvinder) godt må slå sig lidt mere løs. Ikke for andres skyld, men ganske enkelt for deres egen. Lev livet som single. For det kan rent faktisk lade sig gøre,” forklarer Miss Grey Redaktøren.

 

Miss Lara er en ung singlekvinde, som elsker hård sex og bad boys, ligesom hun altid er klar på at debattere det, andre kun tør tænke.

 

Find Miss Laras blog om sit liv som single her

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Her går dit sexlegetøj hen, når du dør

►Læs også3 grunde til at singler går til sexolog

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou