VIND dit drømmeliv: Find dig selv – før du finder en kæreste

VIND dit drømmeliv: Find dig selv – før du finder en kæreste

Gå ikke glip af denne helt fantastiske chance for at lære dig selv at kende og vinde et kursus til en værdi af 20.000 kr – men skynd dig! Kurset begynder allerede 2. april.

 

Marie-Louise Bregendahl fra RecreateYou.dk holder i april sit første kursus for dig, som er singlekvinde, og som gerne vil lære dig selv bedre at kende, inden du går ind i et nyt forhold.

 

I den anledning har hun givet SingleSpot.dk lov til at udlove en plads på sit forløb til en værdi af 20.000 kr. – den virkelige værdi er endnu større, det vender vi tilbage til. Sidst i indlægget kan du læse mere om, hvordan du vinder.

 

Et kursus for singlekvinder
Marie-Louise Bregendahl fra RecreateYou.dkMarie-Louise Bregendahl har arbejdet som coach i 8 år hos firmaet Mindjuice, hvor hun beskæftigede sig med personlig udvikling. Nu er hun sprunget ud som selvstændig med foredrag, mindre workshops og længere udviklingsforløb for singlekvinder.

 

Et af hendes forløb er et tre-måneders kursus i fire moduler, hvor du som singlekvinde får mulighed for at stoppe op, trække vejret og finde ud af, hvem du er, og hvor du gerne vil hen – inden du finder den rette.

 

“Der er en tendens til, at mange singlekvinder lægger ansvaret for deres lykke i hænderne på en kæreste og har svært ved at være glade, når de er singler. De halser rundt efter den mand, der skal gøre deres liv fuldendt, men glemmer dermed at fokusere på, hvad de egentlig selv har lyst til,”  forklarer Marie-Louise Bregendahl.

 

Også fokus på mad og krop

Første modul i forløbet handler derfor om at lave et statustjek: Hvor er du i dit liv, og hvor vil du gerne hen? Samtidig med at du får værktøjer til at udvikle dig personligt, får du på forløbet også vejledning om mad, der bl.a. balancerer dine hormoner, og støtte fra en personlig kropstræner, som hjælper dig med f.eks. træningsprogrammer lavet netop til dig og det sted, du er i din udvikling.

 

“Jeg tror på, at alt hænger sammen. Hvis du f.eks. kommer i et forløb med mig for at arbejde med dine tanker og overbevisninger, så hjælper det ikke, at du sidder derhjemme og spiser pizza og chips om aftenen. Ved at fokusere på dine tanker, din kost og din krop som en helhed, viser du dig selv respekt, og derfor har jeg dygtige trænere og kosteksperter med i forløbet også,” fortæller Marie-Louise Bregendahl.

 

Ikke et scorekursus

Formålet med forløbet er ikke at finde en kæreste eller at lære, hvordan man “fanger” en mand, men at kunne tiltrække en ligeværdig kæreste er et sandsynligt bi-produkt af at deltage.

 

“Mange års erfaring både fra mig selv og mine klienter siger, at ligeså snart man har det bedre med sig selv, bliver det nemmere at tiltrække en mand, som er ligeværdig. Når du ved, hvad du selv er værd, ved du også, hvem der er ligeværdige med dig,” forklarer hun.

 

Når mange af os ikke kan få et parforhold til at fungere, handler det også om, at vi render rundt med en masse bagage, som vi aldrig får ryddet op i, før vi kaster os i armene på en ny mand.

 

“Ved at stoppe op, droppe kærestejagten for en periode og kigge på bagagen, kan du se, hvilket tomrum du mangler at få fyldt op, siden du er så desperat efter en kæreste – hvilken som helst kæreste,” forklarer Marie-Louise Bregendahl.

 

Derfor er 20.000 kr. billigt

Som nævnt har dette kursus en værdi af 20.000 kr. Det lyder måske af meget, men faktisk er det billigt ifølge kvinden bag.

 

“Du får din egen personlige coach gennem hele forløbet – det i sig selv koster mange tusinde kroner – du får din egen personlige træner, træningsprogrammer og en ernæringterapeut, der hjælper dig med at afbalancere dine hormoner. Det er en samlet pakke, som er en investering i at give dig selv de redskaber, der giver dig det liv, du gerne vil have. Er det så mange penge?” spørger Marie-Louise Bregendahl.

 

Vind et kursus for singlekvinder

Du kan som skrevet i indledningen blive den heldige vinder af en plads på forløbet med start i weekenden 2.-3. april 2016 i København.

 

► Læs mere Marie Louise Bregendahls kursus for singlekvinder her. (Tjek evt. alle datoer for at se, om du har mulighed for deltage – nogle af datoerne er i hverdagene)

 

Sådan deltager du

For at vinde en plads på forløbet skal du skrive en kort begrundelse for, hvorfor du har brug for dette kursus. Hvis du vinder, er det et krav, at du skriver mindst 3 indlæg, som bliver bragt her på SingleSpot.dk, hvor du fortæller om din personlige udvikling på kurset.

 

Du skal altså være villig til at dele ud af dine tanker om at være single nu, under forløbet og efter forløbet, ligesom du meget gerne må kunne tage nogle lækre billeder, som kan bruges i dine indlæg gennem forløbet. Er du blogger eller på anden måde trænet i at skrive og fotografere, vil det være en fordel, men ikke et krav.

 

Send din begrundelse for, hvorfor du gerne vil vinde ovenstående forløb for singlekvinder til ml@recreateyou.dk inden 20. marts.

 

Marie-Louise Bregendahl udvælger vinderen, som får direkte besked senest 22. marts 2016.

 

Der bliver lavet et interview med dig før og efter forløbet, som bliver bragt her på SingleSpot.dk for at gøre status og se, hvad du har fået ud af det. Deltager du i konkurrencen, tilmelder du dig samtidig RecreateYous nyhedsbrev.

 

► Følg med på RecreateYous Facebook-side her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Happy Single Life: Disse 5 vaner har alle lykkelige singler til fælles

►Læs ogsåKatrine Berling: “Lige der fandt jeg (endelig) fred med at være single”

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou