Sexolog Katrine Berling: Sådan undgår du at “visne” når du er single

Sexolog Katrine Berling: Sådan undgår du at “visne” når du er single

Mange kvinder glemmer at holde deres seksualitet ved lige, når de ikke har en kæreste, oplever sexolog Katrine Berling, der er fast ekspert her på SingleSpot.dk og jævnligt giver sine bud på, hvordan du får det bedste ud af tiden som single. 

 

Sexolog Katrine Berling fortæller om at være single“Jeg hører tit, at kvinder mangler en kæreste for at kunne have et tilfredsstillende sexliv, og hvis de ikke har en kæreste, er deres sexliv ikke tilfredsstillende. Et sexliv er mere end penetration. Vi kan gøre så meget selv for at have et tilfredsstille singleliv med masser af seksuel energi – ellers kan man gå hen og blive lidt tør i det,” mener hun.

 

Derfor går hun ind for, at vi singlekvinder bruger vores single-perioder på at holde vores seksuelle energi i live ved at være nysgerrige på os selv – både når vi er sammen med os selv, men også når/hvis vi er sammen med andre partnere.

 

Lær at sige, hvad du vil have

Hvis du som single vælger at have sex med en eller flere partnere, kan du bruge det til at øve dig i at sige, hvad du godt kunne tænke dig seksuelt.

 

“Når kvinder er singler eller har et one night stand, så gør de det tit på mandens præmisser. De lader ham styre løbet uden egentlig at sige, hvad de gerne vil have eller stille nogle krav,” fortæller Katrine Berling.

 

Derfor opfordrer hun os singlekvinder til at øve os i at sige, hvad vi gerne vil have – f.eks. med et one night-stand, så når du finder en mand, som du skal være sammen med i længere tid, får du sagt fra begyndelsen, hvad du godt kan lide, og du undgår at blive en “pleaser”, der ikke får dine egne ønsker igennem.

 

“Hvis du har datet en fyr i f.eks. fire måneder og derefter kommer og siger, at du savner, at han rører ved dine bryster på en anden måde eller kysser anderledes, bliver det mærkeligt og netop af den grund, får mange kvinder heller ikke sagt, hvad de godt kan lide, og så får de aldrig deres behov opfyldt seksuelt, fordi de ikke får bedt om, hvad de virkelig gerne vil have,” siger hun.

 

Ikke en stilling

Når kvinder bliver spurgt om, hvad de godt kunne tænke sig seksuelt, tror de tit, at det betyder, at de skal sige en stilling eller noget kinky rollespil eller lignende, men ifølge Katrine Berling kan det også bare være, at du måske gerne vil kysses mere eller røres mere på brysterne.

 

“Mange mænd glemmer brysterne, og mange mænd kysser også rigtig meget med tunge, hvor mange kvinder gerne vil kysse mere blidt uden tunge. Det er sådan nogle ting, du bliver nødt til at få kommunikeret ud. Ellers ender du med at være gift med en, du ikke kan lide at kysse med,” forklarer hun.

 

Og hvordan får man så sagt, hvad man gerne vil have? Katrine Berling medgiver, at det kan være svært, men hvis du vil have en dejligt sexliv, er det noget, du bliver nødt til at gøre. Først skal du finde ud af, hvad du gerne vil have, og så kan du lave denne øvelse med dig selv:

 

“Næste gang, jeg skal have sex med en mand, vil jeg bede om en ting,” kan du aftale med sig selv. Det kan f.eks. være mere forspil. Eller du kan love dig selv, at du ikke vil lade dig penetrere, før du er så våd, at det løber ned ad benene på dig. Når du kan bede om én ting, kan du bede om andre ting næste gang osv.

 

Læs mere om Katrine Berling på hendes hjemmeside her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Katrine Berling: Lad os date mere som disse frie unge mennesker

Læs også: Katrine Berling: “Lige der fandt jeg (endelig) fred med at være single”

Læs også: Sexolog Katrine Berling: Derfor “slowdater” jeg disse mænd

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou