Prøv denne aften med dinner og dans i Aarhus

Prøv denne aften med dinner og dans i Aarhus

Minglr, der arrangerer events for singler, har et nyt tiltag på programmet denne måned: Dinner og dans på Café Lava ved åen i Aarhus.

 

Der er plads til 100 singler til dette arrangement, hvor der bliver serveret velkomstdrink og en 3-rettersmenu, hvorefter dansen går i gang.

 

Har arrangeret nytårsfest for singler

Gitte Ellegaard, der er kvinden bag Minglr, har de seneste mange år arrangeret den store nytårsfest for singler i Turbinehallen i Aarhus, og i år har hun taget skridtet videre og har bl.a. også holdt en stor påskefest for singler i år. Og nu også dette arrangement.

 

Du kan deltage i Dinner og dans første gang lørdag 21. maj 2016 fra kl. 18 – og hvis du vil komme efter spisningen, er der også mulighed for det.

 

Bordplan og pladsbytte

Arrangementet er for singler i alderen 32-49 år, og der er lavet en bordplan i forvejen, så du kommer til at sidde med jævnaldrende, ligesom herrerne i løbet af middagen flytter plads, så du kommer til at snakke med mange forskellige.

 

►► Læs mere om Dinner og dans for singler i Aarhus her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Derfor er disse singlerejser en succes

Læs også: Single-økonomi: Her er de oversete pengeråd som ingen gider snakke om

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou