Sådan gør disse 3 produkter singlemor-livet nemmere

Sådan gør disse 3 produkter singlemor-livet nemmere

Livet som singlemor er udfordrende. Ud over det store ansvar, der naturligt følger med, er det hårdt, når der ikke er en ekstra forælder til at hjælpe med pligterne.

 

Derfor handler det om at få dagligdagen til at være så nem som muligt, så du får så meget som tid som muligt til dit/dine børn.

 

Internettet er singlemødrenes redning

I den forbindelse er internet-handel Guds gave til en singlemor. Du kan købe næsten alt på nettet, inkl. madvarer, tøj, babyudstyr, legetøj, bøger og gaver.

 

Hvis du ikke har særlig meget tid til hverdag og ofte er træt, så gør det meget, at du kan finde dine produkter online.

 

Vi har i samarbejde med Mammashop.dk samlet 3 fine produkter i god kvalitet, der gør din tilværelse som singlemor lige lidt lettere og rarere.

 

1. Bæresele: Kom lettere rundt når du shopper

Ergobaby bæresele er praktisk for singlemødreMange butikker har desværre ikke plads nok til, at du kan komme rundt med din barnevogn, når du er ude at shoppe med dit barn.

 

Med en praktisk bæresele undgår du dette problem og kan nemmere komme rundt i butikkerne og have hænderne fri samtidig.

 

Denne økologiske Ergobaby bæresele er super smart til dette formål.

 

Den er både behagelig og praktisk at bære dit barn i, og stropperne er justerbare, så du kan tilpasse bæreselen i forhold til dine skuldre. Desuden gør pasformen, at det bliver behageligt for både dig og dit barn.

 

Får du tit ondt i ryggen af at bære på dit barn, får du her ifølge MammaShop.dk den optimale fysiske støtte til ryggen, du har brug for. Herud over kan selen også vendes, så du kan bære barnet på maven i stedet for.

 

Er du en singlemor, der går op økologiske produkter og at gøre noget godt for miljøet, bør du overveje en økologisk bæresele.

 

►►Find Ergobaby-bæreselen her.

 

Babystol: Pas maden og dit barn på samme tid

Babydan-babystol til singlemødreNår du som alenemor skal lave mad om aftenen, er det vigtigt, at du kan holde øje med dit barn samtidig.

 

Med en sikker og smart babystol kan du både holde øje med komfuret og samtidig holde øje med, at dit barn er veltilfreds.

 

Ifølge Mammashop.dk er denne babystol fra Babydan både flot og praktisk til formålet. Det smarte ved denne stol er, at den har ekstra lange fødder, der sikrer en optimal stabilitet, så stolen ikke vipper, og barnet bliver bange.

 

Den ene sele i stolen har en solid skridtstrop, så dit barn sider behageligt samtidig med, at det ikke glider ud af stolen.

 

►►Find Babydan-babystolen her.

 

Pusletaske:Skift dit barn på farten

Når du skal på alene på cafe med dit barn, er det vigtigt, at du har plads til alle dine babyting, ligesom en god pusletaske i dag også har plads til andre ting som f.eks. din bærbare computer.

 

Duo Signature pusletaske til singlemødreDenne pusletaske fra Duo Signature er ifølge Mammashop.dk både smart og praktisk at have med. Du har stort set plads til alt inkl. bleer og vådservietter, så du kan skifte dit barn, når du er ude, men der er også plads til din bærbare computer.

 

►►Find pusletasken fra Duo Signature her.

 

 

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: Guide: Disse 5 kirker har arrangementer for singler og singleforældre

►►Læs også: Overvejer du det også? Disse 3 kendte danske kvinder er singlemødre

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou