Træt af netdating? Måske er bål-dating noget for dig?

Træt af netdating? Måske er bål-dating noget for dig?

Det er et lidt usædvanligt arrangement, der finder sted på Birkhede Camping lidt uden for Ry (Jylland) i forbindelse med Ry Outdoor Festival i weekenden fra 3.- 5. juni 2016.

 

I “Love Fire Single Camp”, som arrangørerne har døbt initiativet, skifter du netdating og cafedating ud med en plads rundt om et stort bål sammen med en masse andre singler. Plus en helt masse aktiviteter som f.eks. at sejle, vandre, klatre og at være mindfull.

 

Speeddating om aftenen

Om aftenen er der bl.a. speeddating rundt om bålet tilsat lækker bålmad og bålmusik, men det handler ikke udelukkende om at finde en kæreste – det handler også om fællesskab og nye bekendtskaber.

 

Du skal som minumum være fyldt 22 år for at deltage i “Love Fire Single Camp”, og du behøver ikke at være med hele weekenden, du kan også være med enten fredag eller lørdag, men arrangørerne anbefaler, at du er der hele weekenden for at få det fulde udbytte.

 

Du skal medbringe dit eget 1- eller 2-mandstelt, liggeunderlag, sovepose/dyne, køkkengrej, tøj efter vejret og eventuelt en guitar. Du kan tilkøbe aktiviteter under Ry outdoor Festival, som handler om alt det, man kan lave ude i naturen.

 

Det koster 599 kr. for hele weekenden inkl. mad og 399 kr. hvis du kun skal med en af dagene.

 

►►Læs mere Love Fire Single Camp i Ry her.

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: Derfor er disse singlerejser en succes

►►Læs også: Singlerejser 2015: Den ultimative oversigt ✈

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou