Dating på gammeldags manér: Sådan dater du med god stil

Dating på gammeldags manér: Sådan dater du med god stil

Vi slipper nok ikke for datingsites og -apps lige foreløbig, og derfor skal vi blive bedre til at behandle hinanden ordentligt, når vi dater, mener stifterne af et datingsite, der har fokus på at behandle hinanden ordentligt.

 

“Datingsites og apps i dag minder om “digitale kød-kataloger”, man hurtigt kan bladre igennem. Og det smitter af på folks opførsel,” siger Birgitte Holm Knudsen, der sammen med Marianne Bachmann står bag datingsitet Billetmrk.dating for folk over 40.

 

Hun mener, at hele dating-markedet er blevet mere råt. Folk bliver hurtigt slidte og får skår i selvværdet.

 

“Vi er et alternativ til dem, der er klar over, at de risikerer at gå glip af den store kærlighed, hvis de på forhånd vælger andre fra, bare fordi de har en skæv næse, er to cm for korte eller vejer tre kilo for meget. Vi har skabt et mødested for dem, der godt ved, det kræver tid og et åbent sind, før man mærker, om en kontakt kan blive til mere,” siger Marianne Bachmann.

 

Tiltrækker nye datere

Via mails fra tilfredse kunder ved Birgitte Holm Knudsen og Marianne Bachmann allerede, at deres nye koncept tiltrækker datere, der er løbet sur i det på andre dating-sites, og helt nye datere, der aldrig før har vovet sig ud på markedet. Under sloganet ´Dating med respekt´ lægges der op til dating med respekt, refleksion, diskretion og ligeværdighed.

 

“Vi opfordrer vores medlemmer til at behandle hinanden respektfuldt,” siger Birgitte Holm Knudsen og giver her hendes og Billetmrk.datings bud på, hvad god dating-stil er:

 

  • Tag ét skridt af gangen, vær åben, nysgerrig og tålmodig – giv dig god tid til at reflektere undervejs.
  • Skru ned for dine forventninger til den første kontakt. Giv det en chance for at udvikle sig, så du kan se mennesket bag det ydre, selvom et foto måske ikke lever op til dine drømme.
  • Gå gerne på mere end en enkelt date. Forsøg at give det hele menneske en fair chance. Det kan være svært straks at mærke, om en person er den rigtige for dig.
  • Mød altid op til en aftalt date. Er afbud absolut nødvendigt, så meld det i god tid og på en taktfuld måde.
  • Skriv og tal pænt til andre. Hvis du ikke ønsker at gå videre med én, du er begyndt at skrive sammen eller ses med, så giv altid besked på en hensynsfuld facon.

 

Dating i tre trin – billedet kommer først senere

Billetmrk.dating har tre trin, hvor folk gradvist får mere information om hinanden, hvis to personer trin for trin er enige om at gå videre sammen.

 

Første trin er kontaktannoncen. Den er anonym og består kun af en kort tekst. Alle over 40 år kender dens form fra “de gode, gamle dages” avisunivers med mange små, trykte annoncer og det berømte Billetmrk-nummer.

 

Læs mere på: www.billetmrk.dating.

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: Retro-dating: Nu er kontaktannoncerne tilbage!

►►Læs også: Katrine Berling: Lad os date mere som disse frie unge mennesker

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou