Single Camp 2016: Tag til Samsø Festival med andre singler

Single Camp 2016: Tag til Samsø Festival med andre singler

For 2. år i træk arrangerer SingleSpot.dk Single Camp på Samsø Festival, som i år er fra 20.-23. juli 2016.

 

I 2015 var vi omkring 20 singler, (+ en hel del hangarounds som kiggede forbi i tide og utide) som festede og hørte musik sammen. Mange har allerede meldt deres ankomst igen i år, men vi håber også at se rigtig mange nye ansigter.

 

Single Campen er for dig, der måske ikke lige kender andre, der gider festivallivet, eller måske er I nogle venner, der vil af sted sammen, men som gerne vil møde nye mennesker.

 

Sidste år var det en god blanding af begge dele, og der blev hurtigt dannet nye venskaber, som stadig varer ved.

 

Både modne og yngre singler

Aldersmæssigt var vi en broget flok fra ca. 30 år til et stykke op i 50’erne, og det er samme koncept i år. Lejren er bygget op omkring en stor pavillon, hvor der er campingbord, og hvor der er hygge både morgen, middag, aften og nat.

 

Tag gerne et musikinstrument af en slags med, hvis du ejer og har evner til at spille på sådan et. Det hører sig ligesom til med lidt fællessang i lejren.

 

Her er et par kommentarer fra nogle af deltagerne sidste år efter festivalen:

 

“Hjemme. Meget træt, men fyldt op af glæde over nogle fantastiske dage med Jer. Tak!”

 

“Jeg vil også stemme i koret og takke for nogle skønne dage. Vi ses igen til næste år.”

 

“Kære alle jer dejlige mennesker. Der er sket det, at jeg savner jer… sådan rigtigt! Jeg tænker rigtig meget på jer. Jeg håber, I ved hvor sindssygt meget jeg hyggede mig i jeres selskab!”

 

Det er gratis at deltage i Single Camp’en, men du skal naturligvis selv sørge for billet, hvad enten det er som frivillig på festivalen eller som betalende gæst. Der er færger til Samsø fra både Jylland (Hou ved Aarhus) og fra Sjælland (Kalundborg).

 

►►Tilmelding foregår via Facebook, hvor alle nye informationer om Single Camp på Samsø Festival 2016 og bliver slået op. Find og tilmeld dig Single Camp på Samsø Festival 2016 her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Her er de saftige afsløringer fra Singlelejren 2015

►Læs ogsåSinglerejser 2015: Den ultimative oversigt ✈

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou