Bliver du også forelsket i de forkerte – uden at gennemskue hvorfor?

Bliver du også forelsket i de forkerte – uden at gennemskue hvorfor?

Har du en tendens til at forelske dig i de forkerte? Nogen, der ikke vil dig, er gift eller på andre måder er dårlige for dig?

 

Så vil coach Jens W. Pedersen, der er forfatter til bogen “Dating, desperation og selvudvikling” gerne høre fra dig.

 

Han arbejder i øjeblikket på en ny bog, som har fået arbejdstitlen “Forelsket i de forkerte”. I den forbindelse vil han gerne have din personlige historie, hvis du har erfaringer på den front, dvs. hvis du har (haft) tendens til at forelske dig i dem, du ikke kan få, som gør dig ulykkelig eller som er dårlige for dig.

 

Få gratis coaching som tak

Hvis det lyder som dig, og du gerne vil hjælpe andre i samme situation ved at fortælle om dine erfaringer (anonymt, hvis du ønsker det) til trøst og inspiration, får du til gengæld en gratis coaching/rådgivning pr. mail eller telefon af Jens W. Pedersen.

 

Send din historie til mig på mail: jenswpedersen@email.dk.

 

Skriv lidt om, hvad der gik igen i dine forelskelser eller forhold, hvad der gik galt, hvordan han/hun optrådte overfor dig, og hvordan du selv reagerede på det.

 

Hvis du er kommet videre, så du ikke længere lider af et dårligt mønster i dit kærlighedsliv, så må du også meget gerne fortælle, hvad du gjorde for at nå så langt.

 

Du kan læse mere om Jens W. Pedersen og hans coaching- og rådgivningspraksis med fokus på kærlighed, dating, singleliv og forelskelse.

 

I august arrangerer han desuden et seminar i København om netop at blive forelsket i de forkerte. Seminaret har titlen ” Forelsket i de forkerte – erkend dit mønster og skab forandring!”. 

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: Dating-coach: Derfor skal du tænke på dating som et puslespil ❤

►►Læs også: SingleBlog: Guide til den dygtige dater

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou