Aarhus: Single-lørdagsbaren åbner igen et nyt sted

Aarhus: Single-lørdagsbaren åbner igen et nyt sted

Så er sommeren og sommerferien for alvor ovre, og det er ikke kun skidt, for det betyder også, at singlenetværket Events4Singler igen inviterer til lørdagsbar for singler i Aarhus. Tilmed i helt nye omgivelser.

 

Første gang efter ferien er lørdag 10. september 2016 fra kl. 19.30. Single-lørdagsbaren foregår nu på Jacobs Rom & Bobler, Vestergade, i Aarhus.

 

Her er der reserveret et område specielt til deltagerne i lørdagsbaren, og hvis du gerne vil spise sammen med nogle af de andre singler, inden festen for alvor går i gang, kan du deltage i spisning samme sted fra kl. 18.

 

Der er masser af rom og bobler samt mere almindelige drikke og mulighed for dans til livemusik.

 

Læs mere om lørdagsbar for singler i Aarhus her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Derfor er disse singlerejser en succes

Læs også: Katrine Berling: Lad os date mere som disse frie unge mennesker

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou